dilluns, 31 de març del 2014

L'Europupes

Pensar en un Barça - Atlètic de Madrid és pensar en gols, molt gols, de Milinkof Pantic, del Macanudo Pizzi, de Nuñez i Gil... Però sobretot un Barça - Atlètic és pensar en Lliga i Copa. Però no en Champions. Fins avui.
A les 20:45, des de les 19:00 a Rac1, Barça - Atlético, Euroderbi de Champions.
Arribem a la part decisiva de la temporada. Els colchoneros són el rival a batre pels blaugranes. La Lliga es decidirà, la última jornada de Lliga, al duel del Camp Nou. A Europa, els quarts es decideixen en dos setmanes.
Pinta a gran duel entre dos cracs en forma com Messi i Diego Costa, tot i que aquest serà dubte fins a última hora per una lesió a l'entrenament d'ahir. Serà la primera prova de foc per Pinto. Portarà trenetes, pensa en hip hop i rap, i no és Valdés. Però quan ha jugat ha complert i ha aturat. És de confiança agradi o no.
El matx serà perillós perquè simplement fa por sentir al Chili Simeone, el tècnic colchonero que no té por del Barça.
Però sigui en Copa, Lliga o Champions, i per més líder que sigui, el Pupes és el Pupes. Pamplona i Cornellà va ser una prova evident.
Després dels tres empats en aquesta temporada, per nassos s'ha de desempatar. I l'euroderbi pot dirimir el futur de la Lliga.
Avui toca Barça - Atlètic de Madrid, toca clàssic espanyol, inèdit a Europa. Avui el Pupes torna a la versió europea, al Camp Nou davant el Barça.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada