diumenge, 9 de març del 2014

Europa: la solució del pacient?

Fa tres setmanes amb el 0-2 al camp del City, el pacient evolucionava favorablement. L'inestable Barcelona capaç del millor i del pitjor estava en bona ratxa. Semblava que amb la victòria contra el poderós City del petrodòlar a casa seva, el pacient es refaria i el Barça jugaria acceptablement i guanyaria. Només 4 dies després contra la R. Societat el pacient entrava en crisi i empitjorava gràcies a un mal partit i al Song mig centre. Ni tant sols el 4-1 amb l'Almeria curava el malalt. Guanyava, però no convencia. Estava comatós. I dissabte el pacient entrava en estat vegetatiu. La derrota, inexplicable amb el Valladolid, li amputava la Lliga que a falta de miracle, marxarà 600 km lluny de casa.
El pacient no està mort. Hi ha un remei que el pot salvar o que pot allargar l'agonia del pacient. Es diu Europa. Un medicament que per un dia intentarà apavaigar la crisi. Paradoxalment és el medicament que el pot matar. Normalment amb un 0-2, pensar que el City remuntarà, seria quimèric. Però a Can Barça, ja fa temps que la normalitat s'ha divorciat del Camp Nou.
El medicament Europa està compost d'un partit seriós, d'uns jugadors concentrats, d'una panxa buida, i no em refereixo als vòmits de Leo Messi, a qui tothom ha anat a buscar metges per veure què passa; ambició i d'un soci que ompli el camp, animi i deixi els mocadors a casa per un dia.
Potser així, patint, com sempre, el Barça passarà als quarts de final de la Champions amb els 8 millors equips d'Europa i revifa un malalt que gairebé demana l'extramunció.
Avui a les 20:45, des de les 19:00 a Rac1, Barça - Manchester City, tornada de vuitens de Champions: la solució Europa per un pacient a les acaballes, potser la última. Força Barça.

PostChampions: L'Atlètic de Madrid, després de derrotar al Milan 4-1 i el Bayern de Munich, tot i l'empat a 1 amb l'Arsenal, són els primers classificats pels quarts de final de la Champions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada