dilluns, 24 de març del 2014

PostClàssic/Prederbi

Amb la Lliga ben viva, entrem en jornada intersetmanal, enmig de la ressaca del Clàssic de diumenge passat al Bernabeu, i el derbi a Cornellà de dissabte contra l’Espanyol.
Avui a les 20:00, des de les 19:00 a Rac1, al Camp Nou, Barça-Celta, un partit que sembla que està en segon pla, per la voracitat dels partits passats i futurs, però que tal com està la Lliga de viva, amb l’Atlètic de Madrid, líder a 1 punt de Madrid i Barça, una ensopegada culé o blanca en qualsevol partit pot ser l’adeu definitiu a una Lliga que agafa una emció inesperada fa un mes.
Ha tornat el Barça, ha tornat Messi, amb una versió remasteritzada i allunyada d’èpoques guardiolístiques. El nou Barça ja no és gourmet, no és refinat i segurament no protagonitzaria anuncis de Ferrero Rocher. Ara el nou Barça podria fer una segona part de la sèrie “Els Joves”. És un Barça més heavy, més directe. Ha deixat el toc per anar a cara a barraca. S’ha dubtat molt d’aquest equip i jo el primer, i crec que li cal una sacsejada a fons pel futur (amb Tata Martino a la banqueta o no), però el cert és que es planta a la part decisiva de la temporada viu a tot arreu i disposat a donar guerra.
Avui amb el Celta és una bona oportunitat per refermar que estan aquí i que lluitaran per la Lliga i pel que calgui.
El rival avui és el Celta de Vigo de Luís Enrique, equip que amb ingredients del futbol del Pep, (per alguna cosa van coïncidir al Barça com a jugadors, i tècnics un al primer equip i l’altre al B), a anys llum de l’excels futbol del millor Barça de la història, intentarà posar les coses difícils al TataBarça, com cada partit que juga l’equip gallec, un bon equip que la toca i que no és gens fàcil d’abatre. La dotzena plaça a la Lliga vala la tesis
Torna el Barça, deixant enrere el Clàssic i preparant i pensant el derbi. De moment, avui toca Celta.

PostData 1: Victòria de l'Espanyol (1-2) a Màlaga en l'inici de la jornada de Lliga

PostData 2: El Bayern de Munich de Pep Guardiola es va proclamar campió de Lliga a falta de 7 jornades pel final

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada