dimarts, 18 de març del 2014

Falles a la UEFA

Carta oberta a Gianni Infantino

Estimat Fallero Major de la UEFA

Avui, Sant Josep, dia del pare i de Falles rostides a València et demano un petit favor. I si ja sé que em diràs que no ho pots fer perquè tot el què es fa a la UEFA és transperent i no hi ha boles calentes. En tot cas deixa’m demanar-te el favor.
Divendres tornaràs a fer el què t’agrada més: tocar (les) boles. Seran les 8 boles del bombo dels quarts de final de la Lliga de Campions 2014. Tu i un altre amic dels culés Luís Figo, marcareu el camí cap a la final de Lisboa.
Com a culé et demano que:
1. Siusplau no emparellis el Barça amb el Bayern de Munich de Pep Guardiola. Seria una mort directe, per KO i amb molt de dolor. Sense sagnar i molt plorar. El Bayern va molt fort, dissabte pot ser ja campió de Lliga perquè li treu 20 punts al Borussia de Dortmund. I a més hi ha el factor Pep. Me l’estimo massa com tenir un duel ara mateix. Em fa massa mal pensar que per un dia el culé Pep serà un assassí sense pietat que ens destrossarà amb les mateixes armes que va fer gran al Barça i ens tornarà a dir que amb el futbol del Tata o anirem en lloc i que ell va obrir el camí que no vam voler seguir sense ell.
2. No vull un rival espanyol. Primer fa poc Europa. I segon, amb aquest Barça i aquest Madrid, que ens agafin confessats. Seré optimista i pensaré que ho tindriem molt complicat. Que toqui l’Atlètic de Madrid és millor perquè és el Pupes, però no fa Europa.
3. Que no toqui el Chelsea de Mourinho. El paio fot mandra, ja el coneixem i si a sobre li fiquem a Eto’o fa mandra doble.
4. No al PSG d’Ibrahimovic. Mateix motiu. Mandra amb filosofia. No gràcies.
5. Així doncs et demano preferiblement o l’Olympiakos grec de Michel, el rival més fluix, el Manchester United si aconsegueix eliminar els grecs (cosa improbable amb el 2-0 de l’anada), imagina’t com està l’històric United, el Dortmund, a anys llum del finalista de la Champions de l’any passat (dubto que passi el Zènit de Sant Petesburg rus.)
Xato fes-t’ho com vulguis, perquè si no surten els equips que et demano, la Champions serà un somni. Ho sento sóc així de pessimista. Ara és cosa teva com a fallero major, cremar les Falles que no volen els culers i indultar un bon rival pels barcelonistes.
Siusplau Gianni. Fes-nos aquest petit favor.

Firmat

Un que no vol complicacions

PostData: En una entrevista a una revista d'un dels patrocinadors del Bayern Pep Guardiola va dir que va deixar al Barça per desmotivació i que ho va tenir clar després del partit del Chelsea el 2012.

PostChampions: El Madrid va pagar un preu molt alt per classificar-se pels quarts de final de la Champions. En la victòria contra el Schalke 04, el davanter Jesé es va lesionar greument el genoll. En l'altre partit el Chelsea va derrotar al Galatasaray.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada