dimecres, 26 de març del 2014

La Nit de les 1000 i una

La nit d'ahir va començar malament. Molt malament, però va acabar bé.
No és cap mal menor per Víctor Valdés, gran protagonista de la nit d'ahir en què el Barça va passar de candidat dubtós a la lliga, a ferm candidat al títol. Hi ha Lliga. Hi ha Lliga. Fa 5 dies la Lliga era quimèrica. Ara és real. És possible.
Anem a pams. Del partit 1000 del Barça a la Lliga al Camp Nou, no és recordarà la clara victòria del Barça amb el Celta. Sinó es recordarà per Valdés. Si no hi ha res de nou (cosa probable en aquesta casa) el porter de L'Hospitalet ha jugat l'últim partit amb el Barça quan encara falten 2 mesos per acabar la temporada.
I tot pel pitjor dels motius. Una greu lesió als creuats del genoll. En una parada espectacular d'un xut de falta, Valdés fa caure tot el seu pes en un genoll que fa un estrany i que després es trenca. Valdés es passarà 6 mesos fora del terreny de joc. Sigui quin sigui. Valdés que fa mesos que va dir que marxa, ho farà amb crosses i ressentit amb ves a saber qui. No sé Si hi ha esperança i el Víctor recapacitarà i es voldrà quedar per almenys marxar del club sobre la gespa i no la llitera.
Pel soci i seguidor del Barça ja no hi va haver més partit. Tothom estava pendent de l'estat de Valdés i que Pinto no es fes mal. Per cert, que per poc es fa mal ell també.
La nit va començar malament pel Barça però va acabar bé. El Barça es reenganxa a la Lliga gràcies al què va passar a Sevilla. En cinc dies, del Clàssic fins avui, el Madrid s'ha deixat 6 punts. Ningú s'ho esperava però ahir els blancs van llepar inesperadament i deixen la Lliga a punt de caramel per un Barça que si ho guanya tot serà campió de Lliga. El barcelonisme ja té un nou Déu per adorar que si tot va bé li pot donar la Lliga. A l'alçada de Cherubini i aquell Tenerife que va matar la Quinta del Buitre, avui sumeu-li Bacca (el semantisme va que vola) autor dels dos gols que deixa al Madrid tercer a la Lliga, darrere el líder Atlètic i Barça, que s'ho jugaran tot a la última jornada al Camp Nou.
I el culé pessimista fa cinc dies ja ocupa Canaletes per celebrar la Lliga. I tot gràcies a la nit d'ahir: la Nit de Les Mil i una. 

PostData: Marc Màrquez Premi Laureus a l'esportista revelació. El Tro de Cervera torna a ressonar. I Sebastian Vettel Premi Laureus al millor esportista del 2013. Merescudíssim. Gran temporada de l'alemany al Mundial de F1. En categoria femenina Laureus per la nedadora nord-americana Miss Franklin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada