divendres, 28 de març del 2014

La vida després de V

Carta oberta a José Manuel Pinto

Estimat trenetes

Des de dimecres passat t’has convertit en protagonista inesperat de l’actualitat blaugrana. La greu lesió de Víctor Valdés al genoll que el farà estar mínim 6 mesos fora, fa que hagis de defensar la porta blaugrana, en el tram decisiu de la temporada i quan el Barça viu el seu millor moment de la temporada.
Cal dir que quan se t’ha necessitat mai has fallat. No has fet aquelles parades impossibles del Víctor que ha salvat molts cops al teu equip, però ets mostra de fiabilitat i que sempre estàs a punt quan se’t necessita.
Ara seràs el primer porter i el soci espera que no et constipis i que els dolors d’esquena que de tant en tant et martiritzen et deixin en pau.
De Messi, de com estigui el crac (que tranquil ha tornat) i de tu i les teves actuacions dependrà el futur immediat del club. Un futur ple de Copes per guanyar.
Valdés t’ha deixat el club amb possibilitats fermes de guanyar la Lliga (només cal guanyar totes les 8 jornades que queden, incloent la última, al Camp Nou, davant l’Atlètic de Madrid, que pinta que serà decisiva); i als quarts de final de la Champions amb l’Atlètic de Madrid. La Copa del Rei és teva i l’èxit d’arribar a la final del 16 d’abril amb el Madrid és èxit teu.
Aquest és el panorama. I aquesta és la teva afició. La del Camp Nou. Culé fins a la mort i que et defensa a ultrança si algú extern et critica i capaç de demanar el teu cap si l’espifies a la mínima.
Tot el què va passar fins la lesió de Víctor és com la vida de Crist (abans de Valdés). Ara comença el dia 1 Després de Valdés, en el que serà, si res no canvia, l’any 1 DV.
És la teva hora, estimat trenetes. Molta sort. La necessitaràs. La necessitarem.

Firmat

Un aficionat del Camp Nou

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada