dilluns, 17 de març del 2014

Set de Clàssics

Màlaga 0- Madrid 1 (gris i pobre) i Barça 7 – Osasuna 0. Si si. Un 7-0 d’aquest Barça que transcorre per la cornisa del mal joc i les crisis setmanals al jutjat i a tot arreu. D’aquesta manera és com arriben els 2 grans del futbol espanyol, al Clàssic de diumenge que ve al Bernabeu.
El Barça va fer una exhibició amb Hat Trick de Messi i rècord per la història. Leo Messi va superar a Paulino Alcántara, el llegendari filipí dels anys 20 coom a màxim golejador de la història del Barça. Tello, Iniesta, amb un gol molt especial, Alexis i Pedro van completar el set.
Abans l’Atlètic de Madrid va guanyar a l’Espanyol per la mínima.
En bàsquet, el Barça es va endur un dels Clàssics catalans contra el Manresa, el dia que la Penya derrotà al Guipúscoa.
On sembla que els Clàssics han passat a la història és a la nova F1. Ahir a Austràlia va arrencar la temporada 2014. El Clàssic campió Sebastian Vettel es va retirar, en una cursa on van brillar Nico Rosberg, Daniel Ricciardo, el pilot local, company de Vettel a Red Bull, tot i que després és desqualificat per irregularitats tècniques relacionat amb el flux de la benzina i els 100 kg de carburant que porten els cotxes i el debutant Kevin Magnussen, el danès de McLaren. Curses amb molt abandons com el de Lewis Hamilton o Felipe Massa. Fernando Alonso va quedar cinquè amb un Ferrari que necessita millorar i molt.
I Toni Bou va guanyar el seu vuitè Mundial Indoor.
L’Inter Movistar va derrotar al Pozo Múrcia a la final de la Copa d’Espanya de futbol sala a Logronyo, amb un gol a l’últim segon, i relleva al Barça que va caure a semis amb un 6-1 inapel·lable i a sobre amb greu lesió, (trencament tendó d’Aquil·les) d’Ari Santos.
I un altre Clàssic. Irlanda va guanyar el 6 Nacions de Rugby
Així ha anat el cap de setmana de la retirada d’un dels Clàssics del futbol: Rivaldo, l’exjugador del Barça entre d’altres recordat per aquella xilena amb el València que va donar als blaugranes l’accés a la prèvia dela Champions 2001-2002.
I la setmana que ve, Clàssic. Madrid – Barça

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada