dilluns, 3 de març del 2014

Steve Urkel al Camp Nou

Últimament sempre que no es parla de futbol al Barça (últimament massa sovint) apareix sempre un nom: Toni Freixa.
Us recordeu d'Steve Urkel, aquell curiós personatge que intentant fer les coses bé i ajudar posa en compromís als seus veïns, els Winslow, a la sèrie "Cosas de Casa"?
Doncs Toni Freixa em recorda a Urkel.
Intenta fer les coses bé, fer cas al què li diuen els caps, però molts cops la vessa.
Amb Sandro Rosell feia les funcions de portaveu i comunicava les decisions de la Junta. Però amb el seu vocabulari jurista (és advocat de professió) ningú entenia el que deia. Moltes decisions de la Junta Rosell van ser a part d'incorrectes o no, intel.ligibles a causa d'una manca de comunicació entre l'emissor Freixa i el receptor Soci.
Aquest no és l'error més greu. Com tampoc són alguns tuits desafortunats, en tant que directiu del club, criticant el joc de l'equip. El que va tenir més fortuna per molt que el va esborrar va ser el de després del R. Societat 0 - Barça 2 de Copa on va dir que s'hauria de felicitar l'equip pel resultat i no pel joc.
El més greu és que com a advocat del club ha perjudicat la imatge del club amb pèrdua de diners com els afers com els de Neymar, el de l'acció de responsabilitat contra Joan Laporta o el del diari Le Monde on el Madrid li ha marcat un gol al Barça en rebre 300.000 € de compensació per injúries i el Barça només 15000.
Toni Freixa ho fa tot segur amb bona fe, però els seus errors han perjudicat la imatge del Barça. No és d'extranyar que el nou President del club, Josep Maria Bartomeu l'hagi relegat al càrrec d'advocat i màxim responsable de la comissió de Disciplina.
El càrrec de portaveu li va anar massa gran. Esperem pel bé del club que amb el seu nou càrrec no sigui protagonista. I que l'Steve Urkel del Barça és converteixi en un brillant Steve Jobs.
PostChampions: Victòria del Borussia de Dortmund al camp del Zènit de Sant Petersburg i derrota del Manchester United al camp de l'Olympiakos als vuitens de la Champions. Avui torn pel Madrid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada