dimecres, 12 de març del 2014

Dos homes i un destí

Dos homes van ser protagonistes del Barça - City d'ahir. Un, el 10, el considerat millor jugador del món, que no passa pel seu millor moment. Sembla una ombra del què era abans. Però encara és capaç de maravellar el món amb picadetes com el del primer gol i amb un bon partit que recorda vagament els seus millors moments.
L'altre, l'1, un porter de la casa que fa les seves últimes aturades abans de dir adéu.
Ambdós van portar de corcoll al Manchester City. Sobretot en una molt bona primera part on el Barça va ser dominador absolut gràcies a la genialitat del 10 i les parades de l'1
Al segon, durant un quart d'hora, el City va acular el Barça i va aparèixer l'1 amb parades descomunals.
Amb l'1 aturant va aparèixer el 10 per obrir la llauna amb una picadeta de llibre previ afortunat refús. 
El gol va desquiciar al City que va acabar amb 10 per l'expulsió de l'experico Pablo Zabaleta.
Altres números protagonistes, el 4, el migcampista repartint joc, i l'11, un brasiler fitxat aquest estiu per ves a saber quan i que encara esperem la seva millor versió, que ha decidit jugar als espais que rebre-la al peu, i el 22, el lateral carioca que quan marca balla. Ahir no va decidir l'eliminatòria ja que malgrat l'empat el Barça era a quarts, però si el matx. I el 42, del City, ex24 del Barça, ivorià i molt estimat. 
Un Barça seriós i força regular es classifica pels quarts de final de la Champions gràcies al 4 Cesc, a l'11 Neymar, i al 22 Alves. Mal li pesi al 42 rival, el mite Touré Yaya.
I gràcies al 10 Messi al davant marcant i a l'1 Valdés parant-t'ho tot.
Dos homes (un equip) i un destí, els quarts de final de la la Champions (de moment)

PostChampions: El PSG francès passa també a quarts en guanyar 2-1 ahir al Bayer Leverkusen i en el global.

PostData: El Sabadell femení passa a la F4 de la Champions de waterpolo que elles mateixes organitzaran en tornar a derrotar l'Olympiakos grec als quarts de final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada