diumenge, 9 de març del 2014

Comiats Centenaris

El Barça va fer honor al dia de la Dona i va abanDONAr la lliga amb un partit vergonyós a Valladolid. Val més riure que plorar. Un Barça sense actitud ni ganes. El ridícul és majúscul i la vergonya total. El cicle llarg de Rijkaard al Tata amenaça d'acabar amb ruïna: 0 títols, mala maror i crisi galopant. Messi out, Neymar out, Tata inoperant, Xavi culpant a la gespa (no s'ho creu ni ell). Nefast Barça i el Manchester City saliva amb la remuntada de dimecres per molt que el Wigan l'eliminés als quarts de final de la Cup. Per oblidar o millor dit per recordar que cal una sacsejada a fons per tal d'estar entre els grans d'Europa. De moment adéu a la Lliga i tercers després de la victòria de l'Atlètic de Madrid a Vigo i del Madrid amb el Llevant.
Tot això passava al cap de setmana de l'Espanyol 3 - Elx 1, en el partit oficial 100 de l'Espanyol a Cornellà. A Girona després de la derrota contra el Sabadell al derbi català de Segons va destituir el tècnic Javi López. El seu relleu serà Pablo Machín, format al Numància. El Barça B va derrotar al Ponferradina amb un penal a l'últim minut.
En bàsquet el Barça de bàsquet va corregir el de futbol en guanyar al Valladolid amb una gran actuació de Jacob Pullen autor de 42 punts i un 12/15 en triples. Els triples, 22 fallats que van condemnar a la Penya a Vitòria. El Manresa va obtenir un important triomf davant el Fuenlabrada gràcies a dos tirs lliures de Marko Ljubicic.
I l'Atlètic Barceloneta es va proclamar per setè cop consecutiu campió de Copa en derrotar a la final jugada a la piscina del Sant Andreu a l'amfitriò.
Catàstrofe blaugrana en un centenari perico en aquest cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada