dilluns, 17 de març del 2014

Contra la senyera

En aquest afan antiindependentista que el poble espanyol vol imposar sobre el poble català, a partir d'aquesta setmana a Qatar i fins al 9 de novembre a València (9-N, més casualitat impossible) s'hi afegeixen els participants del Mundial de motociclisme.
Evidentment és una exageració, peò si que és cert és que els rivals a batre aquesta temporada a dues rodes són catalans. Marc Márquez a Moto GP és el rival a batre. A Moto 2, s'intentarà que el successor de Pol Espargaró no sigui català, igual que a Moto 3 on Maverick Viñales busca relleu
Serà complicat que tornem a viure un altre Mundial com el de 2013 on el domini dels catalans va ser insultant. Això si, sembla que al 2014 els catalans tindran molt protagonisme com sempre i que en les 3 categories es mataran entre ells, mentre els altres esperen l'error.
Àlex Rins, que va acabar segon l'any passat, darrere de Maverick és el principal favorit per endur-se la categoria petita. Amb ell catalans i parents com Isaac Viñales cosí de Maverick o Àlex Márquez, germà petit de Marc. Atenció també amb Efren Vazquez, l'italià Romano Fenatti o Jack Miller.
A Moto 2 la categoria mitjana, després de l'exhibició l'any passat de Pol Espargaró, es coronarà un nou campió.Als eterns Thomas Lutti, suís, Sandro Cortese, alemany o Mika Kalio s'hi afegeixen Luís Salom, el balear, gran sensació l'any passat a Moto 3 i Maverick Viñales, el campió de la cilindrada petita. Esteve Rabat, Àxel Pons o Jordi Torras són altres catalans, aspirants en la cilindrada més oberta.
I a Moto GP, el triplet fantàstic Dani Pedrosa, Jorge Lorenzo, Valentino Rossi, intentarà superar al Tro de Cervera, Marc Márquez, el campió actual de la competició. I per allà al mig, segur que donant guerra els germans Espargaró.
Serà un Mundial molt atractiu on Argentina s'afegeix com a nou punt del mapa de l'espectacle. Un xou que arribarà a Catalunya el 15 de juny i que mediàticament serà molt seguit a casa nostra. Movistar TV, que també té la F1 s'afegeix a Telecinco com a canal per on veurem el Mundial, a diferència que en tancat si que podrem veure'l tot. I per primera vegada, el Mundial el seguirem per la ràdio.
Comença GP Rac1, el programa on podrem seguir cada cap de setmana de curses, la prova de MotoGP i tot el què hagi passat a Moto 3 i Moto 2, amb Quim Salvador als circuïts
Comença el Mundial de Motos 2014. Tots contra la senyera. Gas a fons. Catalunya tornarà a triomfar.

PostChampions. El Manchester United remunta l'eliminatòria amb l'Olympiakos i passa a quarts de final. Així com el Borussia de Dortmund que va passar tot i empatar amb el Zenit al matx de tornada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada