dimecres, 4 de desembre del 2013

L’Aigua del Mono

L'aigua catalana és sana. L'aigua catalana és bona. Molt bona. I la de Badalona és l'hòstia amb patinet.
Mireia Belmonte va culminar un grandiós 2013 amb dues plates al Mundial de BCN, sent una de les referents a la Copa del Món rebentant el rècord mundial dels 800 lliures a la prova de Berlín, i la setmana passada a Castelló al Campionat d'Espanya fent miques el rècord del món als 1500. Ella és de Badalona, ciutat amb una piscina de 25m, lluny de les piscines olímpiques. Però no és l'únic referent de la ciutat del Bressol del Bàsquet a l'aigua
El mateix dia que es va presentar el Catalunya - Cap Verd de futbol del 30 de desembre a Montjuïc, la Federació Catalana de Natació anunciava que una selecció infantil marxava avui mateix a Rússia per disputar a Yekaterinburg, l'Olympic Champion Alexander Popov Swimming Cup 2013, una competició de caràcter internacional amb el nom d'una de les grans llegendes de la natació mundial.
http://www.natacio.cat/cat/noticia/veure/5434
Entre els 9 components d'aquesta selecció catalana hi ha Marc Ponce. ja us havia parlat d'aquest nano en algun altre artícle. El Marc és una de les promeses més fermes del CN Badalona, el club de la Piscina del Centre de 25 m. És un dels orgulls esportius d'aquesta ciutat, allunyat dels focus de la Penya, el Badalona, o Miss Belmonte.
Un missatge a l'alcalde Albiol. Senyor alcalde, no es deixi perdre el Marc. Faci-s'ho com vulgui. Però compleixi la promesa que va fer al seu dia. Una piscina de 50 m. Una piscina olímpica que faci que cap d'aquestes estrelles de la natació de la ciutat i que apunten molt alt no hagin de marxar a altres clubs per entrenar en condicions. No repetim un nou cas Belmonte
El mico de bronze del Pont del Petroli ja no veu anís. Beu aigua. Aigua de Badalona. En honor a la Mireia, al Marc i a tots aquests petits i grans sirenos de Badalona que fan gran esportivament la ciutat.

PostData: Mal moment al Barça? Reconstituient Piqué per aixecar els ànims. Molt fan de Piquenbauer. Nova roda de premsa del central català ahir per encigalar de nou la culerada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada