dijous, 6 de març del 2014

Doc i McFly al Camp Nou

Avui, el Barça del futur es comença a decidir. Deixar enrere el passat per albirar un futur millor.
Andoni Zubizarreta i Josep Maria Bartomeu són els McFly i el Doc de Retorn al futur del Barça.
Puyol i Valdés són els temes més espinosos que ha de tractar el Secretari Tècnic del Barça. Es busca primordialment un central que supleixi al mític crac de La Pobla. No hi haurà un altre Puyol. Ell és únic. És busca algú que rendeixi en un lloc tant complicat com a la defensa central del Barça i que aguanti la pressió del soci exigent i cabronet del Barça. Tema porter, sembla resolt. Ja fa temps que ens centrem a la porteria del Borussia Monchengladbach alemany on veiem el futur Valdés del Barça: Marc-André Ter Stegen. Quan para és el recanvi ideal del soci. Si fa una cantada els xiulets del culé se senten per arreu. Som així.
Si tot va bé, el nou Puyol i el nou Valdés conviuran en les noves instal·lacions del Barça que el soci primer haurà d'aprovar en referèndum el 5 d'abril i si s'escau pagar. Perquè això ho pagarà el soci. Perquè 600 M € (reforma Camp Nou + Nou Palau Blaugrana etc... ) és pasta.
Josep Maria Bartomeu ja ha començat a fer campanya de la nova joguina que vol comprar perquè el soci li doni el si i la pasta. Una campanya itinerant per Catalunya que ha començat a Badalona.
El futur del Barça està escrit a la gespa i a la nova casa. De Bartomeu i Zubi dependrà el seu color.

PostData: El Barça de bàsquet va derrotar ahir al vell Palau al Fenerbahçe al Top16 de l'Eurolliga. 8/8 invictes i seguint.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada