dimarts, 18 de març del 2014

Un 7 per l'esperança

Amb un Messi amb l’estat de gràcia com el dia del 7-0 de l’Osasuna, diumenge passat. Amb un Alexis, Bayern, Tello o Iniesta acompanyant al crac tal com van demostrar el dia del 7-0 de l’Osasuna. Amb una defensa impecable, amb el millor Piqué. Sense invents estranys. Tenint ambició i gana. Amb una mica de sort amb un Valdés impecable. Amb un Neymar retornat, combinant amb Leo Messi com els àngels
Amb un Cristiano més pendent del pentinat i que la seva germana no passi gana a Supervivientes que marcant gols. Amb la millor versió de Pepe en mode trencacames. Amb la millor versió de Sergio Ramos, als núvols i somiant amb Pilar Rubio.
Amb concentració i una mica de sort. O bastant de sort.
Així potser, i dic, potser, el Barça pot guanyar diumenge que ve a les 21:00 des de les 19:00 a Rac1 al Madrid al Santiago Bernabeu, en el Clàssic.
En aquests moments de pessimisme il·lustrat, on el futbol de Tata està en entredit i on sembla que el millor cicle de la història ha passat a millor vida, i amb un Madrid que per fí juga a alguna cosa similar al futbol, l’esperança és l’últim que es perd. I potser el 7-0 amb Osasuna de diumenge passat és un bon senyal de cara al futur. Tant de bo.

PostChampions: Barça - Atlètic de Madrid, Madrid - Borussia de Dortmund, PSG - Chelsea i Manchester United - Bayern, quarts de final de la Champions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada