diumenge, 23 de març del 2014

Clàssic GP

Motos i Clàssic. El cap de setmana ha estat monopolitzar per l'inici del Mundial de Motos i pel Clàssic Madrid - Barça.
I com una moto, el Barça es va exhibir al Bernabéu amb un gran partit dels de Tata Martino. El 3-4 s'explica per una versió divina de Leo Messi, en la capacitat de no rendir-se malgrat el 2-1 i per un àrbitre nefast com ha estat Undiano Mallenco, que va condicionar el partit sense el perjudicar el resultat, amb un penal xiukat sobre Cristiano, fora de l'àrea i un de molt rigurós per no dir inexistent sobre Neymar. Messi es va exhibir amb Un Hat Trick i un partidàs que va fer que Leo es convertís en el màxim golejador dels Clàssics de tota la història. 
La Lliga s'apreta i CR7 plora dient que els de la Lliga tenen enveja perquè el Madrid vagi millor que el Barça i que l'han de posar a dalt com sigui. Mal perdre. Lamentable. En altres lligues ja l'haurien d'haver sancionat. Que et moqui la iaia noi. Ell i Sergio Ramos fotent llenya.
Més enllà del Clàssic, l'Espanyol empata a 0 amb el Llevant.
A Qatar ha començat la defensa catalana del Mundial de Motos. A Moto 3, victòria de l'anglès Jack Miller; a Moto2 del català Tito Rabat i a Moto GP Marc Màrquez.
En bàsquet victòries del Barça a Guipúscoa i de la Penya a Màlaga. El Manresa perd contra el CAI Saragossa.
I el Barça d'handbol va encarrilar l'accés als quarts de la Champions en derrotar l'Aalborg danès.
Històric Clàssic sobre motos en un gran cap de setmana culé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada