dissabte, 29 de març del 2014

El què va poder ser i no va ser-ho.

Espanyol i Barça van protagonitzar un derbi com els d'abans, dissabte a Cornellà - El Prat. Polèmica, bronques i emoció. Els més veterans van veure el derbi com una reminiscència d'aquells duels a mort a Sarrià i no com passava últimament on el Barça passava per sobre el conjunt perico.
L'Espanyol va vendre cara la seva pell. Si bé el domini va ser blaugrana, l'Espanyol va estar ben posat al darrere i va gaudir d'alguna ocasió clara. Un nefast Clos Gómez, l'àrbitre, va xiular un penal molt dubtós per mans que va transformar Messi en el 0-1 definitiu. Això sumat a l'expulsió del porter Kiko Casilla i amb Javi López, el defensa, a la porteria perquè no quedaven canvis va fer que els blanquiblaus claudiquessin.
El Barça, en acabar el partit era líder, tot esperant l'ensopegada de l'Atlètic de Madrid a San Mamés contra l'Athlètic de Bilbao. Cosa que no va passar igual que tampoc va espifiar-la el Madrid que va apallissar el Rayo. Tot igual. Atlètic primer, Barça segon, Madrid tercer. I queden 7 jornades.
En bàsquet, el Barça va apallissar en el duel amb el Bilbo que tot i les amenaces dels jugadors bascos de no jugar-lo perquè no cobren ho van fer. La Penya guanya al Tenerife i segueix viu en les seves opcions de Play Off. I el Manresa cau a la pista del Valladolid.
I mentre el Barça d'handbol complia, al Palau, el tràmit de vèncer l'Aalborg danès, que ja havia guanyat de 8 a l'anada, als vuitens de la Champions, a Gijón es podria decidir la Lliga. Si l'equip local guanyava al Rioja, els catalans serien campions de Lliga, matemàticament a manca de 7 jornades.  No va ser així i la Lliga caurà divendres al Palau guanyant al Balonmano Aragó. Ha estat el mateix cap de setmana on l'Hamburg, el campió d'Europa ha caigut als vuitens davant el Vardar Skopje macedoni
En F1, la clàssica pluja monsònica d'aquelles contrades va condicionar el GP de Malàisia, la segona prova del Mundial que va guanyar el Mercedes de Lewis Hamilton de forma insultant per davant el seu company Nico Rosberg, Sebastian Vettel i Fernando Alonso.
I el català Joaquim Rodríguez, el Purito, va guanyar la Volta Ciclista a Catalunya que durant tota la setmana ha ocupat les carreteres catalanes i que ahir va acabar a Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada