dimarts, 1 d’abril del 2014

Empat a la trinxera

L'euroderbi entre el Barça i l'Atlètic de Madrid podria haver estat perfectament un Barça - Milan o un Barça - qualsevol equip italià.
I és que els colchoneros van plantejar un partit perquè no sortís malparat del Camp Nou. Primer va posar l'autocar, amb un catenaccio a la italiana digne del Milan de Sachi dels 80. I després plantant una trinxera en què per on passava algú no creixia l'herba. Piqué va ser víctima iŀlustre, quan va marxar abans d'hora per una trompada a l'esquena i estarà un mes fora dels terrenys de joc.
També va marxar lesionat Diego Costa, que és va retirar per la mateixa molèstia que el va fer plegar de l'entrenament previ d'ahir.
Catenaccio, trinxera i gol. Per si no ho tenia prou complicat, el Barça va rebre un Inapeŀlable golàs de Diego Ribas, substitut de Costa.
Amb un Neymar intentant-t'ho, un desesperat Messi i un Jordi Alba imperial a la defensa, Andrés Iniesta es va posar l'equip a l'esquena per donar vida al Barça en l'eliminatòria. Lo puto crack va estar catedralici. Només li va faltar el gol. Però amb la vital assistència a Neymar en l'1-1 definitiu se li pot perdonar.
Iniesta va deixar el Barça viu per la trinxera del Calderón d'on haurà de marcar per nassos si vol estar per vuitena vegada consecutiva a les semis de la Champions.
Al Camp Nou, empat a la trinxera colchonera i un Iniesta imperial. A l'anada de quarts de la Champions, Barça 1 - Atlètic 1

PostChampions: el mateix resultat que al Camp Nou es va veure a Old Trafford en el Manchester United 1- Bayern de Munich 1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada