dijous, 30 de setembre del 2010

Atac i gol

El Barça va sortir amb el deures fetsa Kazan i va fer un grandiós partit.
Amb un plantejament ultradefensiu del Rubin (6 defenses), el Barça va anar mastegant sorra i amb paciència va aconseguir empatar l'1-0 de Noboa, a causa d'un penal comès per un dels pocs errors defensius dels de Guardiola. El matx dels culers es pot resumir en un atac i gl constant contra la porteria tàrtar.
Al minut 60 el Barça va aconseguir el premi desitjat: Villa, de penal va fer el gol de l'empat (és el 400del Barça en Copa d'Europa).
Els catalans van seguir assetjant la portera de Ryzhikov. L'ambició dels culers per buscar el gol els van fer descobrir al darrere. Als últims minuts el davanter del Rubin Martins va fer patir el soci i seguidor del Barça. Molts pensareu que la mledicció russa segueix instal·lada al vestidor de Pep Guardiola, vist el resultat del partit, però pel joc desenvolupat pel Barça ahir al Central de Kazan es va trencar aquest malefici. El gol dels tàrtars va ser un accident.
Menció a part per Gerard Piqué. Ahir va tornar a ser Piquembauer. Va defensar com pocsi vapujar a l'atac com els més grans killers de l'àrea.
Ahir a l'estadi Central de kazan Rubin 1- FC Barcelona 1  Partidàs del Barça a l'infern blanc.