dijous, 2 de setembre del 2010

El Círcol se'n va de Copa

No té el glamour ni la importància de la Copa del Rei o la Lliga Catalana de bàsquet, però tampoc és el bunyol de la Copa Catalunya de futbol (competició que vergonyosament porta el nom del país i de la qual no s'ha disputat la final de 2009; en fi ja en parlarem). És la Copa Badalona, el primer trofeu oficial de l'any i, atenció al tòpic, la gran festa del bàsquet badaloní.
Aquest cap de setmana, els campions de l'any passat intentaran revalidar el títol.
Pel què fa el Círcol Catòlic masculí arriba a la cita després de sofrir la segona derrota de la pretemporada davant el Sant Josep B. Ahir a la Plana i amb una taula d'anotació d'excepció, és a dir, servidor de vostès que us escriu i Jaume Lleal, el Círcol va caure en els mateixos errors de dissabte a Sta Coloma: imprecisions, molts errors i una baixada prematura de braços. Partit igualat fins a l'últim quart. El Sampep B va portar el ritme tota l'estona fins que a l'últim periode el Círcol va baixar els braços incomprensiblament i va fer ampliar la diferència.
Tot i la derrota queden 17 dies per iniciar la Lliga, temps suficient perquè Francesc Castellet i Santi Rodríguez, aixequin els ànims dels seus jugadors. I no tingueu dubte que ho faran perquè per a la parella Guardiola- Tito del Círcol no hi ha res impossible. Recordeu aquesta frase: "en la dificultat som valents", ho va dir Guardiola després del 2-6 i es pot aplicar a aquest equipàs del Círcol on a part de grans jugadors hi ha millors persones.
Diumenge, el primer repte del Círcol davant del Sant Josep A, on segur que tornarem a veure el Círcol Catòlic ambiciós i amb les mateixes ganes de sempre de seguir fent història.
Ahir a la Plana Círcol 51- Sant Josep B 68
El femení dels catòlics, per la seva banda, amb un equip ple de novetats, iniciarà la seva Copa particular davant el Llefià dissabte.
Aquest dissabte i diumenge el Círcol se'n va de Copa, de Copa Badalona

2 comentaris:

  1. Molt ben escrit Marcel, endavant!

    ResponElimina
  2. Moltíssimes gràcies Micaco pel comentari. Per cert, qui ets?

    ResponElimina