dijous, 9 de setembre del 2010

Incendi a Cornellà

No hi ha setmana a l'Espanyol que no hi hagi merder. En aquest cas dos fets marquen l'actualitat perica: la porteria i un àrbitre.
A la primera jornada de Lliga Cristian Álvarez va rellevar a Carlos Kameni a la porteria perica, mentre es negociava una sortida del camerunès al Galatasaray turc, que no va fructificar. Cristian ho va fer tan bé que, el tècnic Mauricio Pochettino medita qui serà el porter de la Lliga.
Carlos Kameni, en el seu sisè any de blanquiblau, s'ha convertit en el relleu natural del mític porter camerunès Tommy N'kono. Kameni ha sobreviscut a tècnics com Ernesto Valverde o Tintin Márquez i a porters com Gorka Iraizoz, l'heroi de la UEFA de Glasgow del 2007. Faria bé l'Espanyol de no copiar tics de l'altre equip de la ciutat (el Barça), que diria el president Daniel Sánchez Llibre i fer de l'adeu de Kameni un fet modèlic i natural. Perquè si aquest any si que sembla que és l'últim any de Kameni a l'Espanyol.
El segon merder té de protagonistal'àrbitre basc Iturralde González. Actuacions, com quan va anul·lar erròniament un gol que donava l'accés a la Champions del 2007 o el penal inexistent xiulat de Baena a Xavi a l'últim derbi al Camp Nou, fa d'aquest home "persona non grata" a Can Perico. Iturralde xiularà el Vilarreal-Espanyol de diumenge. Dani, la Junta i la Federació Catalana de Penyes Blanquiblaves ja han posat el crit el cel i s'han manifestat en contra de la decisió de la Lliga. Per una vegada l'aficionat perico estarà més pendent de l'arbitratge que del joc dels de Pochettino. I molts segurament estaran més contents si Iturralde no la caga que no pas si l'equip guanya.
La bona notícia a Cornellà: el possible retorn d'Ivan de la Peña a un terreny de joc.

Post Data: Un triple de Teodosic des de 9 metres a la cara de Garbajosa (sens dubte la imatge del Mundial i un dels grans moments del bàsquet mundial) als últims segons elimina Espanya del Mundial (92-89). El què mal comença mal acaba. Un mal Mundial dels d'Scariolo deixa via lliure a l'or americà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada