divendres, 1 d’octubre del 2010

Temps de màgia

Aquest cap de setmana s'inicia la 28ena edició de la Lliga ACB. Una edició marcada per la implantació de les noves normatives de la FIBA, que implica una nova estètica a les pistes europees. Incís. Missatge a Penya i Caja Laboral: només calia retrassar la línia de triple i reformar la zona interior (tirs lliures). Repintar l'àrea anterior al triple sobrava i a més estèticament queda cutre, per molt que volgueu aparentar el Boston Garden.
Precisament el Caja Laboral és el vigent campió del torneigm però el Barça, rei de l'ACB (12 títols), és el rival a batre. Els de Xavi Pascual s'han seva la màxima de "si les coses van bé millor no tocar-les massa". Tot i això s'ha reforçat amb Kosta Perovic (serbi del València) i està a l'espera de l'arribada de Rudy Fernàndez que s'està desvinculant de l'NBA
La Penya és un equip nou. El seu rendiment és una incògnita: reducció de pressupost i 5+1 cares noves: Hosley, Robinson, English, McDonald, Trias i el repescat Flis. No espereu sorpreses. El Manresa vol continuar sorprenent a tothom, amb un pressupost ínfim, però amb unes enormes ganes. Dos reforços: Majsterovic i Àlex Hernàndez (provinent del Cornellà de LEB Or .
L'ACB 2010-2011 es presenta en 3 lligues en 1. A dalt Barça i Madrid, despres el Caja Laboral, que vol pescar en aigües tèrboles, i finalment la resta, que amb pressupostos reduïts busquen estar al més amunt possible. València i Màlaga surten amb aventatge.
Televisivament una novetat. Als habituals partits de dissabte a les 18:00 (Teledeporte) i diumenges a les 12:30 (el 33), s'hi afegeix també un partit diumenge a les 18:00 (Teledeporte)
Ahir l'ACB va tenir el millor aperitiu possible. Un Estudiantes -Madrid va obrir el foc a la competició. Partit amb morbo. Després de tota una vida al Ramiro de Maeztu, la perla estudiantil Carlos Suárez va marxar a l'etern rival blanc. Ahir va tornar a la seva antiga llar vestit amb la samarreta del Madrid. Resultat del matx: 79-84.
És temps de màgia a les nostres vides. És temps d'ACB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada