dimarts, 7 de setembre del 2010

El nou Moisès

Ahir la Junta directiva del FC Barcelona va aprovar un codi ètic pels directius per evitar que facin barbaritats o bestieses pròpies d'altres temps.
És una de les promeses electorals de Sandro Rosell. Amb aquest codi de 5 punts Sandro ha esdevingut el nou Moisès que ha de regir el destí del club a través dels seus dirigents.
Aquests són els cinc manaments del nou codi ètic del Barça:
 1. No incorraràs en conflictes d'interessos. Traducció: no emprenyaràs el Pep ni xerris més del compte sobre el que faci la Junta ( No havíem de ser transparents? En què quedem?)
 2. No contractaràs familiars. No sigui cas que se'ns coli un fatxa.
 3. No despilfarraràs els diners dels socis. Això inclou primes o premis per títols aconseguits?
 4. No cobraràs comissions. El món al revés. O és que els venedors d'assegurances no cobren comissions per venda feta i tothom ho accepta?
 5. No faràs actes que atemptin la imatge del club. El lloro de Joan Laporta ha mort. DEP
Promesa complerta, mesura lògica. Chapeau. Però aquest codi ètic fa tuf a atac contra Laporta i els seus errors. Siusplau deixem el passat i pensem en el futur del club.
Ara esperem que Sandro/Moisès separi les aigües del Mar Roig o almenys la dels vàters del Camp Nou

PostData: Dòl al futbol catlà. El cor d'un jove de 23 anys, futbolista del Reus de Tercera Divisió, Jordi Pitarque va deixar de bategar a causa de 3 infarts. Puerta, Jarque i Pitarque. S'obrirà un altre cop debats sobre els exàmens de salut que passen els esportistes. Però no busqueu raons, simplement lamente- m'ho. DEP

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada