diumenge, 26 de setembre del 2010

Esportclub: Dissabte de 3+1

4 items van marcar aquest dissabte esportiu:3 lligues i una Supercopa

Ruixat blaugrana

Bibao va rebre el Barça amb una pluja torrencial que va dixar San Mamés en un camp pesat i perillós. Tot i això el Barça va dominar de manera insultant. L'expulsió d'Amorebieta, per una terrorífica entrada a Iniesta va tancar l'Athlètic al darrere, esperant que no els hi caigués cap gol.
A la segona part, els bascos van tenir una gran ocasió abans que Keita, al minut 54 trenqué la teranyina del Bilbao. Xavi, xutant de llunty, va fer el segon. L'Athlètic va retallar diferències al 88. Busquets, per`a fer el tercer gol que evitava més patiments del necessari. El millor dls ascos Gorka, que va evitar una pallissa d'escandol. La nota negatva, l'expulsió tonta de Villa.
Gran Piqué, magistral Xavi. Impressionant Brça. A San Mamé Athlètic - Barça 3
El Madrid, a més va punxar al camp del Llevant i està (0-0) a un punt del Barça

2/5

Després de destrossar el Madrid a semis, a la final de la Supercopa, el Regal Barça es va passejar davnt el València aconseguint la seva tercera Supercopa (83-63). El Barça no va guanyar de més perquè no va voler.
Navarro MVP. Als concursos, Gladyr, l'ucraïnès del Manresa, rei dels triples i Satoransky (Cajasol) rei dels mats en un descafeïnat concurs. El Barça continua sommiat en una temporada perfecte. De moment 2 tornejos, 2 copes. Queden Copa, Lliga i Eurolliga

2/2

Continua el somni del Círcol a la Primera Catalana. A diferència de la primera jornada, el partit d'ahir, va ser molt espès. D'un 6-2 en contra es va passar a un 6-14 a mitjans primer quart, que va resultar clau. El partit es va bellugar, a partir d'aquí, amb dierències de 3 a 7 punts a favor dels de Francesc Castellet.
L'últim quart va convertir la pista de l'UBSA B en el més semblant a un ring de boxa, on es rifaven mastegots a mansalva. El partit es va enmerdar per la impotència de locals, que veien com el partit se'ls hi escapava de les mans. Al final marcador ajustat, però al cap i a la fí, la segona vctòria, en 2 partits, va caure al costat dels catòlics.
Homes destacats: magistral direcció d'Andreu "motoret" Lladó, imponents en defensa Albert Rias i Toni "Senegal Power" Forteza i José Diez com a shooter invitat. Ja ho abe, pernils a secretria del Círcol. A Sant Adrià UBSA B 74- Círcol 82. Continuem caminnt cap a Ítaca-

Objectiu Colònia

El Barça Borges d'hambol es va estrenar a la Lliga de Campions amb derrota al Palau contra el Rhein Neckar Lowen alemany(30-31). Els de Xavi Pascual "Pasqui" van deixar escapar un partit que tenien ben controlat. El Barça esà enquadrta al grup més díficil i atractiu de la Champions d'enguany (l'A). A part dels alemanys, hi ha el campio d'Europa, el també totpoderós germànic Kiel.
L'objectiu de repetir presència a la F4 de Colònia, al maig, està més complicat que en altres ocasions. Però el Barça Borges segur que no tirarà la tovallola abans d'hora i tornarem a viure, quan calgui, a altra de les mítiques tardes màgic del Palau Blaugrana.
Dimecres, el Ciudad Real va guanyar al Flensburg alemany (29-27)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada