dissabte, 18 de setembre del 2010

La maledicció del Manzanares

Tradicionalment. un Atlètic de madrid-Barça és sinònim d'espectacle i bon futbol. Malauradament també és sinònim de punxada culé. I el millor Barça de la història, el de Pep Guardiola, no és cap excepció. Els 2 partits de Lliga de l'era Pep disputats al calderón s'han saldat amb derrota (4-3 ala 2008-2009 i 2-1 l'any passat). On es pot aferrar la culerada per ser optimista (dos conceptes antagònics per cert) i pensar que guanyarà? Doncs, en un memorable dia de reis de fa 2 anys, a la Copa del Rei, on Leo Messi es va convertir en rei mag i va regalar al soci i seguidor del FC Barcelona un dels seus millors partits (1-3 als 1/8 de copa on va fer un hat trick que va fer aixecar el Calderón dels seus seients). Un dia per cert que a molts llocs de Catalunya ve nevar en llocs inusuals, per goig de molts.
El Barça per guanyar al Manzanares, haurà de vigilar molt amb un equip que arriba més crescut del normal, pel fet de ser líder de la primera divisió. Faria bé Pep Guardiola de no fer invents estranys (Guardiolades o Cruyffades 2.0 )com posar Abidal de central i sobretot vigilsr molt amb Forlán i Kun Agüero, les 2 referències de l'atac colchonero. Imprescindible, per tant, que els nostres centrals (Piqué, Puyol o Milito), facin un partidàs per evitar disgustos.
Demà a les 19:00 (des de les 18:00 a Rac1), partidàs al Vicente Calderón entre un pupes cada cop menys pupes i un Barça que ha recuperar el feeling i el bon joc perdut amb l'Hèrcules i recuperat dimecres a la Champions davant el Panathinaikos.
Torna un clàssic del futbol espanyol que promet gols i espectacle a mansalva.

PostData: Ja tenim emparellaments de la Supercopa ACB que es disputarà Vitòria el cap de setmana segïent: Barça- R. Madrid i Caja Laboral- Power Electrònics València

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada