dilluns, 13 de setembre del 2010

Esportclub: Ofrena d'esports a Rafael Casanova

Tot el cap de setmana esportiu analitzat aquí. Això és Esportclub.

"El futbol és l'hòstia"

En una lliga on a priori és cosa de 2,a la segona jornada, el Barça perd imprevisiblament amb l'Hèrcules (0-2); el Madrid, que suposadament ha de jugar a futbol amb Mourinho, guanya com sempre, per la mínima, fent serveis mínims i avorrint les ovelles (0-1 amb l'Osasuna) i el pupes de l'Atlètic de Madrid comparteix liderat amb el València. El resultat boig del dia, el Saragoss 3- Màlaga 5. L¡Espanyol rep un 4-0 del Vilarreal, dolorós tot i el retorn d'Ivan De la Peña.
Com va dir Joan Maria Pou, a la transmissió del Barça juga a Rac1, "el futbol és l'hòstia".
A segona, uan cara i dues creus: Salamanca 1- Nàstic 0, Cartagena 5- Barça B 1 i Girona 3- Osca 1

Gold in the USA

Passeig militar dels EUA, de la mà d'un grandiós Kevin Durant (28 punts), guanya Turquia a la final en un partit sense història. Els americans guanyen, amb la gorra, un Mundial de bàsquet que se'ls resistia des de 1994. Ahir 81-64.
Lituània acabaa tercera després de guanyar Sèrbia en la final de consolació. Espanya acaba sisena perdent amb l'Argentina tot i remuntar 25 punts i ha de sentir crits d'"Scariolo dimissió".

Una derrota molt dolça.

El Círcol va oferir una gran imatge a la final femenina de la Copa Badalona davant el BBC. Un 13-0 inicial dóna esperances de victòria a les Josan García. Finalment, però, un partit igualat es decanta per les verdinegres, recent descendides a segona catalana. Al final 47-49.
A la final masculina, l'esperit de Teodosic es va aparèixer a la Plana, per donar la victòria al Minguella davant Sant Josep, amb un triple descomunal a 4 segons del final.
A la tarda nou amistós del Círcol masculí a domicili, a Ciutat Vella, amb derrota ajustada (57-53)
Finalment, a la final de la Lliga Catalan LEB Or Girona CF 80 - CB Tarragona 55. Els gironins seran el rival de la Penya a la semifinal de la Lliga Catalana ACB de dissabte que ve.

Any I després de Barru

Nova temporada de Lliga ASOBAL, marcada per la retirada del Gran David Barrufet. Un nou tète a tète Barça- Ciudad Real està servit: Barça 34- Torrevella 25 i Ciudad Real 34- Antequera 24. L'altre equip català, el Fraikin Granollers, empata a 32 amb el CAI Aragó.

Dictadors de l'stick

Espanya/Catalunya continua sumant títols`per l'hoquei patins. Dissabte, a la final de l'Europeu de Wuppertal (Alemanya) 8-2 davant Portugal. Les dades finals del Campionat dels espanyols/catalans demostren que ara com ara no tenen rival: 6/6 partits guanyats, 51 gols marcats (8,5 gols/partit) i només 3 encaixats.

Reneixen les bales vermelles

Victòria d'Alonso a territori Ferrari, afavorit a més per l'abandó de Hamilton. Dia rodó pels tifosi, amb Massa tercer. Torna la invasió dels ferraristes de Monza. Mala sort pels catalans: De la Rosa 14è i Alguersuari, amb sanció inclosa (Drive Throught o passada per boxes), 15è

La llei de la muntanya

A la Vuelta, la muntanya ha tornat a posar les coses al seu lloc. Joaquim "purito" Rodríguez, el català, cap de files del Katiushka rus, s'ha posat segon de la General a 4 segons de Vincenzo Nibali. El fins ara líder, Igor Antón, es va retirar per una caiguda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada