dissabte, 11 de setembre del 2010

Un mal dia

Avui la culerada ha viscut el pitjor dia des que Pep Guardiola va assumir la banqueta del primer equip del FC Barcelona. És simptomàtic que sigués un 11-S, amb totes les connotacions catastrofistes que porta implicita aquesta dada.
No busqueu excuses: Ni la gespa més semblant a un camp de patates, ni el cansament fruït d'uns partits internacionals fets amb mala hòstia i amb mala hora. El Barça ha perdut basicament perquè el físic no ha acompanyat i avui els homes de Guardiola s'han mort a la mitja hora de joc. Relliscada greu davant de l'Hèrcules. Un altre cop els fantasmes d'aquella lliga perduda el 1997 han planejat per l'Estadi.
Assumeixo el Mea Culpa d'haver donat l'Hèrcules per mort abans de jugar, de considerar-lo una maria. També l'hauria d'assumir Xavi Torres, presentador del Hat Trick Barça, que en tertúlia el dimecres al Tu Diràs de Rac1, va dir que era IMPOSSIBLE que l'Hèrcules traiés alguna cosa de bo del Camp Nou. Avui han fet un plantejament tàctic digne del millor Mourinho.
Felicitats a Esteban Vigo pel partidàs. Ara el Barça ha de passar pàgina i centrar-se en el partit de Champions davant el Panathinaikos de dimarts.
Per més conya, els 2 gols de l'Hèrcules, els ha fet una mala còpia del porter del Barça, que es diu Valdez (mala còpia pel nom, s'entén). A més a Piquembauer li han posat 6 punts de sutura al front, per un cop de cap a un davanter alacantí. I per acabar-ho d'adobar avui el Barça B s'endú de Cartagena un 5-1.
En definitiva un mal dia.
Al Camp Nou, en la tercera jornada de Lliga, Barça 0 Hèrcules 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada