dissabte, 11 de setembre del 2010

Passió pel vermell

Ferrari és a Itàlia el què Maradona a l'Argentina: una religió. Una religió de milers de fidels a Itàlia i a tot el món. Demà a Monza (TV3 14:00), la catedral de la velocitata, es congregaran tot de feligresos vestits de vermell amb l'esperança de veure un Ferrari creuar primer la línia de meta del GP d'Itàlia de F1.
Ferrari és la F1 genuïna. No entén de banderes ni pilots. Ferrari és vermell, és Itàlia, és  el món i representa la culminació dels somnis d'Enzo Ferrari, aquell mecànic que un dia va voler fer el millor cotxe de la història.
Ferrari no entés d'Alonsos, Schumachers, Fangios o Laudas. Ferrari és un cotxe que fa gran els pilots que el porta. Ferrari no entén d'amiguismes i de gent que es a dir amic d'Alonso quan fa 10 anys ni sabia ni que existia la F1 (em refereixo a Antonio Lobato i el boom de la f1 en un país sense cap tradició com Espanya). Ferrari representa els valors més autèntics de l'esport dels més valents: velocitat, risc, emoció, avançaments... sense pensar que algú estarà pendent de qui condueix el cotxe. La F1 és una cursa  per veure quin és el cotxe més ràpid.
Diumege, si un Ferrari guanya, es produïrà una de les imatges més boniques de la F1: la invasió de ferraristes del Circuït de Monza. Certament però sembla díficil veure aquesta foto, ja que Red Bull i McLaren estan per sobre d'Il Cabalino Rampante ara com ara.
La prèvia del GP ve marcada per la no sanció a Ferrari per donar ordres d¡equip, per tal d'afavorir Alonso a Alemanya fent que l'asturià avancés Massa que anava primer. Sanció absurda ja que les ordres d'equip en cursa es donen. El problema és que es donen encobertes. El cap e Ferrari, però, no va dissimular gens ("Felipe [Massa], Fernando va més ràpid que tu ja saps què has de fer")
Diumenge torna la passió vermella a Monza, la passió per la F1

PostDAta: Nova mostra de grandesa de Pep Guardiola. Ahir a la prèvia del partit de Lliga d'avui va tancar el tema Ibra. Va assumir tota la culpa de no haver pogut adaptar el suec a la disciplina del Barça dient que només porta 2 anys entrenant a l'èlit i que no n'ha sabut més. Guardiola, niningú es creu que la culpa sigui  del Pep però el Gurú tanca eltema perquè tots plegats ens centrem en el futbol. Ell ja ha parlat del tema amb qui calia. A Can Braça només es parla de futbol. Que gran ets Pep!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada