dilluns, 20 de setembre del 2010

Esportclub: tempesta de gols i cistelles

L'anàlisi d'aquest plujós cap de setmana té un nom aqúí: això és Esportclub

Victòria agredolça

El Barça trenca el malefici de no guanyar al Calderón fent un futbol d'escàndol, com va dir ahir Pep Guardiola. Messi i després Piqué van posar l'1-2 final al marcador. El porter colchonero De Gea va evitar una pallissa més bèstia. Una victòria emmascarada per la imatge de la jornada: l'entrada descomunla d'Ujfalusi a Messi al final del partit. Per sort, tot i l'espectacular imatge Leo només té un esquinç al turmell dret que el farà perdre 15 dies de competició. Victòria vital amb regust agredolç.
L'Espanyol per la seva part, guanya per la mínima a l'Almeria (1-0 Callejón), en un matx suporífer. Com suporífer és veure el Madrid jugar: patint i jugant fatal, al final guanya per la mínima a base de resultadisme pur i dur. Dissabte 1-2 davant la R. Societat de Tamudo que va sucar davant els blancs igual que ho feia en la seva etapa a l'Espanyol.
A segona Barça B 2-Elx 0, Alcorcón 3- Girona 1 i Nàstic 0- Rayo Vallecano 1.

El Barça guanya amb la gorra l'última lliga de Piquet

A la final de la Lliga Catalana de bàsquet, el Barça va fer un passeig militar sobre una Penya en construcció que va aguantar 5 minuts sobre el parquet. Final sense història amb l'alicient de veure Jordi Trias enfrontant-se als seus excompanys. Enric Piquet, president de la Federació Catalana, va entregar per últim cop, el trofeu de campió al capità blaugrana Roger Grimau. Al Palau, 95-79.

La primera a la primera

Grandíssim inici de Lliga del Círcol davant el Sant Gervasi. Tot i el 10-18 en contra al final del primer quart, els de Francesc Castellet, molt seriosos, van reaccionar fent un parcial d'11-2 que va donar el primer aventatge al Círcol (21-20). A partir d'aquí tot va fer baixada i els de Badalona es van endur fulgadament el primer triomf en l'estrena a la Primera Catalana (82-60). Destacar l'actuació, sobretot defensiva, de marc Lozano.(ja saps on enviar els pernils). Per cert el pròxim rival dels catòlics, l'UBSA B, va perdre a la pista del Vilassar (69-61)

Sorpreses a Aragó

En el record del malaurat Shoya Tomizawa, l'estrena del Circuït d'Alcanyís (Terol), en el GP d'Aragó va portar moltes sorpreses. A Moto GP, victòria de l'australià Casey Stoner, amb Pedrosa segon i Lorenzo quart. En 125, victòria de Pol Espargaró amb Nico Terol segon, nou líder de la categoria, per la caiguda de Marc Márquez. A moto 2, victòria incontestable de l'italià Andrea Iannone amb Toni Elíasquart després de remuntar des de la 12ena plaça.

Bon dia per les seccions

L'hambol blaugrana arrassa en la seva visita a l'Arrate (17-30) en la segona jornada de la Lliga ASOBAL. El Ciudad Real, no va ser menys i va apallissar al Torrevella (26-35). L'altre representant català, el Fraikin Granollers, només sap empatar. Dos jornades, dos empats. Dissabte 34-34 a Guadalajara.
D'altre banda, el barça d'hoquei imposa el seu nom en el món de l'stick vencent el Vic, a psita osonenca, an l'anada de la Supercopa d'Espanya (2-5). El Palau dictarà sentència diumenge que ve.

Veni, vidi, vinci

Gràcies a que Joaquim, purito Rodríguez es va enfonsar en la contrarellotge de dimecres, l'italià del conjunt Liquigas, Vincenzo Nibali, va recuperar el maillot vermell de líder de la Vuelta fins al final de la ronda ciclista. L'etapa de dissabte, a l'inèdit port de la Bola del Món no va capgirar la situació. Nibali s'endú la tercera gran ronda del ciclisme

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada