dilluns, 6 de setembre del 2010

Esportclub: el Círcol brilla en un cap de setmana tràgic

L'anàlisi del cap de setmana esportiu tè un nom aquí. Això és Esportclub

Coitus interruptus

Un any més la Lliga, que presumeix de ser de les Estrelles, es para després de jugar-se una jornada, pels compromisos internacionals. Què costa començar al mateix dia de la Premier League anglesa o després de la jornada FIFA? Com cada any, després de 3 mesos comença la Lliga, jornada 1 i després coitus interruptus. Dissabte torna l'orgasme futbolístic.
A segona Nàstic 2- Girona 0, en el primer derbi català de l'any i Barça B 2- Xerès 1.

Tragèdia grega a Istambul

Espanya passa a quarts després de vèncer a Grècia 80-72 en un partit on Rudy, Navarro i Fran Vázquez van treure les castanyes del foc a un conjunt que sembla recuperar bones sensacions.
En el duel del morbo Sèrbia venç Croàcia (73-72) en un final d'infart que enterra velles disputes més enllà de l'esport. Eslovènia i Turquia també passen.

El Círcol aprova l'exàmen Copa

A la Copa Badalona de bàsquet. el Círcol va oferir una gran imatge davant el Sant Josep. Les errades del principi van marcar el desenvolupament final del matx. De la mà d'Andreu Lladó i la intensitat que els va fer ascendir a Primera Catalana, el Círcol va mantenir a ratlla tot un conjunt de Copa Catalunya. El final el físic es va imposar i van sucumbir. 84-58 derrota dolça.
En l'apartat femení victòria del Círcol en un partit fluix globalment. Un bon tercer quart va ser clau per desencallar el matx. Al final les cames van pesar més que el cap i les de Josan Garcia van acabar patint per trionfar.38-52 i a semis.
La imatge de la Copa és l'estratosfèric tap d'Alex Eñeso, el 24 del Círcol ahir. Apostoflant

Els mallots es tenyeixen de dòl.

Una vegada més l'esport queda marcat per la tragèdia. Aquest any la Vuelta quedarà marcada per la mort del massatgista de l'Sky, Txema González. Evidentment el seu equip es retira. Dissabte una infecció va matar a González i dimarts el càncer acaba amb Laurent Fignon, mite francès, doble campió del Tour el 83 i el 84. DEP

Triplet català a Misano en un dia tràgic

La triple victòria catalana (Márquez 125, Elías Moto2 i Pedrosa Moto GP) queda evidentment en segon pla després de l'atropellament de Shoya Tomisawa en una imatge terrorífica. El japonès de només 19 anys passarà a la història com el primer pilot que guanyar la primera cursa en la nova categoria de Moto2.
San Marino torna a ser escenari d'una tragèdia en el món del motor.: Ayrton Senna 1994; Shoya Tomisawa 2010. DEP

El primer clàssic de la temporada.

Ahir a Còrdova, la Lliga ASOBAL va tenir el millor aperitiu possible amb la disputa de la Supercopa entre Barça Borges i Ciudad Real, un clàssic modern de l'hambol espanyol. Victòria manxega després que un gol de Guardiola, Isaías Guardiola, decantés un marcador empatat a 28. El Barça deixa escapar el primer títol de la temporada en un mal final. A Còrdova 29-28 Ciudad Real

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada