dissabte, 25 de setembre del 2010

Safari a San Mamés

Fa 2 dies que ha acabat la quarta jornada de Lliga i aquest dissabte ja arrenca la cinquena.
I el Barça ho fa fent un safari a Bilbao per enfrontar-se als lleons de l'Athlètic a San Mamés, l'anomenada Catedral del futbol espanyol.
Des de sempre, els Bilbao-Barça s'escapen més enllà de l'estrictament futbolístic. Són també una reïvindicació de les llibertats dels pobles èuscar i català. L'últim exemple es va donar a la final de la Copa del Rei del 2009 a València, amb la famosa xiulada al Rei i a tot el que sonés i fes olor a "patrio".
El Barça arriba a aquest partit, abans d'afrontar el viatge a Kazan, amb la voluntat de guanyar i fer callar boques a aquells que diuen que els blaugranes no estan bé perquè no golegen com abans.
L'Athlètic de Bilbao és fins ara un equip indecís, ja que en les 4 jornades disputades ha guanyat 2 partits, n'ha empatat 1 i n'ha perdut un altre. Tot i aixo ve de golejar 3-0 al Mallorca.
Dels de Joaquín Caparrós destacar els davanters Fernando Llorente i Iker Muniain, el centrecampista Javi Martínez (per ell vascula tot el joc dels blanc i vermells) i els defenses Amorebieta i Mikel San Jose (una espècie de Dani Alves que també puja a l'atac.) I a la porteria Gorka Iraizoz, un grandíssim porter que l'Espanyol va fer sortir per la porta del darrere, quan va ser l'heroi der la final de la UEFA del 2007 a Glasgow que els pericos van perdre amb el Sevilla. Els bascos però tindran la baixa de Gaizka Toquero (un gran rematador de cap)
Avui a les 22:00 (TV3), des de les 21:00 a Rac1, Athlètic Club de Bilbao-FC Barcelona.

PostData 1: Ahir el Mago Fèlix va pronosticar al Versió Rac1 del Toni Clapés qui serà el nou campió del món de F1: Mark Webber. Paraula de Mago, us lluem Senyor

PostData 2: Mare de Deu com està el Barça de bàsquet. Si diumenge va ser la Penya, ahir el Madrid va quedar humiliat per l'apissonadora blaugrana a les semis de la Supercopa ACB 89-55. En l'altre semifinal, un bàsquet a la cara de Teletovic, de Nando De Colo, va classificar el València per la gran final i va deixar a la cuneta l'amfitrió Caja Laboral (69-68). Avui a les 19:00 en directe a Rac1. Regal FC Barcelona- Power Electronics València, final de la Supercopa ACB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada