dijous, 23 de setembre del 2010

El miner obrellaunes

Partit per adormir les ovelles el que van veure els 66000 espectadors que van presenciar el Barça-Sporting al Camp Nou.
Els de Gijón es van plantar molt bé al darrere i van evitar que el Barça fes el joc que estem acostumats. A més el Barça tampoc va xutar massa i es va trobar espès.
Els blaugranes vantrigar 49 minuts a perforar la porteria de Cuéllar. Va ser el fill de miners, David Villa, a centrada d'Alves, qui va marcar l'únic gol del partit. El davanter asturià va fer el que se li demana a algú de les seves carecterístiques: obrir la llauna, quan la cosa està més fotuda. És el tercer gol de villa amb el Barça, segon a la Lliga.
L'Sporting va fer el partit sommiat: amagats al darrere i sortir de la cova als últims minuts per buscar al gol. Ho van fer tant bé que molts vam patir per la victòria del Barça. El Barça no va fre un bon partit, però va fer el suficient per guanyar l'Sporting de Gijón.
Dos efemèrides van marcar el partit d'ahir a l'Estadi: partit 2500 del Barça en Lliga i partit número 100 de Gerard Piqué amb la samarreta blaugrana.
Al Camp Nou, a la quarta jornada de Lliga, Barça 1- Sporting de Gijón 0

PostData: Ahir es van sortejar els 16ens de final de la Copa del Rei de futbol, un bunyol de competició que encara es juga a doble partit. Què costa fer-ho com a Anglaterra i jugar-s'ho tot a un sol partit? La grossa ha caigut a Ceuta on veuran jugar el Barça i jugaran al Camp Nou. El Madrid jugarà amb el Múrcia i l'Espanyol amb el Valladolid. Dates 27 d'octubre i 10 de novembre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada