dilluns, 30 de juny del 2014

Extreme Marquez

Entre el Mundial de futbol i el Mundial de Motos, aquest cap de setmana Barcelona s'ha vestit amb pantalons pirates i s'ha calçat l'skate o les BMX. I és que al Parc del Fòrum s'ha celebrat l'Extreme Barcelona, una exhibició internacional de 8 esports en 15 modalitats, on l'skate, la BMX o els patins llueixen per donar espectaculars salts, voltes, giragonces i trucs que han fet xalar als aficionats als esports extrems de catalunya i que és un substitut als X Games que es van celebrar l'any passat, però que l'organització va decidir no celebrar-los aquest any.
Extreme a Barcelona i extreme al Mundial de futbol. Després de la jornada de descans de divendres comencen les rondes del KO. I KO no em refereixo a l'estat anímic de l'uruguaià Luís Suarez després de la mossegada a Chielini que l'ha fet expuldar del Mundial i del futbol durant 4 mesos. Han començat ja els vuitens de final de Brasil 2014, camí de la Copa Mundial. Amb les grans Anglaterra, Espanya o Itàlia fora a les primeres de canvi, el Brasil de Neymar va superar a la Xile d'Alexis Sánches i Claudio Bravo a la tanda de penals i patint com vedells (l'ombra d'un nou Maracanazo va planar dissabte a Marineirao); Uruguai, sense mossegades conegudes va perdre amb Colòmbia, per gust i plaer de Shakira i per desgrat del conjunt Charrua que va acusar molt la baixa de Suàrez; Holanda va superar a Mèxic remuntant en 5 minuts (a més hi ha una doble mala notícia per Mèxic i l'Espanyol: Hèctor Moreno, el jugador perico es va fracturar la tíbia) ii Costa Rica fer el mateix amb Grècia a la tanda de penals. Avui i demà es completarà el quadre de quarts de final. Per cert, un apunt de futbol gironí, ja que el Girona i el Llagostera han firmat un acord per compartir l'Estadi de Montilivi per l'aventura del Llagostera a Segona.
Notícies del bàsquet. A l'espera de la renovació (o no) del tècnic del Barça Xavi Pascual, i del possible adeu del tècnic madridista Pablo Laso, sembla que Pau Gasol, que demà serà agent lliure, com LeBron James o Dwayne Wade podria convertir-se en nou jugador dels Knicks de Nova York, equip presidit de Phil Jackson, l'entrenador que als LA Lakers el va convertir en campió de l'NBA.
A la Catedral del motociclisme, a Assen, a Holanda, i amb la pluja de protagonista hem viscut una nova cursa del Mundial de Motos, en la tradicional cita del dissabte. Holanda és l'únic GP que es fa en dissabte. A MotoGP, Marc Màrquez va tornar a fer de les seves. I ni la pluja que va fer que es produissin canvis de moto al box, va impedir que el cerverí sumés el 8/8. Això significa igualar el rècord de victòries consecutives del mite italià Giacomo Agostino de 1974  S'acaben els adjectius per definir el que fa la criatura. A Moto3 victòria de l'altre Màrquez, Àlex per davant d'Àlex Rins. I a Moto2, vicòria del britànic Anthony West amb Maverick Viñales segon. Pròxima cita, d'aquí 15 dies a Alemanaya.
Finalment el cap de setmana el completa la primera setmana a Wimbledon, en el Grand Slam sobre herba al All England Club de Londres. Els quatre grans del tennis, Novak Djokov, Rafa Nadal, Roger Federer i el defensor dle títol Andy Murray segueixen en competició després de 7 dies, on la pluja va començar a fer la guitza al dissabte. També segueix en competició l'olotí Tommy Robredo, l'únic català supervivent.
Divendres es va sortejar la fase de grups de la Champions d'handbol on el Barça es ccreuarà amb el flensburg, l'actual campió d'Europa, que el va eliminar a les semis de la F4 de Colònia.
I a Chamonix (França), un altre crac català, Kilian Jornet, el millor esquiador i corredor de muntanya del món ha tornat a guanyar la Copa del Món d'Skyrunning, en vèncer a la Marató del Montblanc. I Laura Orgués ha fet el mateix en categoria femeniba
Neymar extreme, Màrquez extreme (els 2), motos extrem, pluja extrema, Barcelona Extreme, esport extrem, Jornet Extreme... esport a dojo, també a finals de juny i quan la temporada s'ha acabat... per alguns

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada