dimecres, 18 de juny del 2014

#Dretarenovar

La Competència té #Dretarenovar i pels amants d'aquest gran programa de ràdio de Rac1 ho farà, gràcies al SÍ  rotund que han donat els seus oients al referèndum que han organitzat aquest tarats, sota aquesta etiqueta que han fet TT mundial.
I Alexis Sánchez també té #Dretarenovar pel Barça. Avui, el xilè té l'oportunitat de redimir-se de tots els seus pecats a Can Barça fent-li un estrip a la selecció espanyola a Maracanà. Quin millor Estadi perquè es faci una devacle que Maracanà, l'escenari del Maracanazo fa 64 anys.
Alexis Sànchez serà l'esperança dels xilens i de molts catalans avui, a les 21:00. El davanter xilè serà la referència en atac d'una selecció que vol certificar l'accés a la segobna ronda del Mundial derrotant a la vigent campiona del món, que està en crisi després de la desfeta lamentable contra Holanda en jornada inaugural.
Si el xilè fa un bon partit i deixa a l'altra Roja al carrer a les primeres de canvi, molts culers canviarien l'opinió sobre la continuïtat del Jugadorazo a Can Barça.
Alexis té l'oportunitat d'or de remidir-se davant del culé fent-nos un gran favor com seria elliminar a la Roja i deixant en evidència que "Houston we have a problem".
Perquè Alexis, també té #Dretarenovar. té dret i de fet el deure de fer-nos feliços d'una vegada, cosa que no ha fet en tres anys al Camp Nou.
És l'hora d'Alexis, del Tocopillano, d'eliminar la Roja ja del Mundial, que tots els del Barça tornin sans i estalvis i que si després han de marxar que marxin, mal que ens pesi (Xavi).
Així de clar, ho dic. Si Alexis no ens fa aquest favor, ja es pot quedar a l'altra banda de l'Atlàntic. És l'examen final.
D'altra banda, la selecció espanyola ha de guanyar per "lo civil o lo criminal" que diria Luís Aragonés si no vol fer les maletes abans d'hora. I tot i això no li assegura no fer-ho. Perquè si Alexis té #Dretarenovar, la Roja té #Obligacióndeganar. D'aquí que tornin els #Podemos #VamosEspaña o d'altres proclames pretèrites de quan la "Selección Nacional" era la riota del món futbol.
Avui Xile - Espanya. L'hora d'Alexis. Avui comencen les votacions. Té Alexis #Dretarenovar pel Barça? Ell decidirà

PostMundial: El Brasil va empatar a 0 amb Mèxic en la segona jornada del Grup A del Mundial, en el matx més interessant del dia.

PostData: El futur de Xavi pinta que està molt lluny del Barça, concretament al Qatar, després de la reunió ahir entre Andoni Zubizarreta i el representant de Xavi. Als jutjats, Leo Messi ha estat desimputat dels càrrecs de frau en els amistosos que organitzava. Ell no en sabia res. I més polèmica (que no falti). La revista France Football ha acusat al Barça i al Madrid d'estar al darrere del frau de l'elecció de Qatar com a seu del Mundial 2022

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada