dimecres, 4 de juny del 2014

El preu de la Fama

Neymar, Cesc, Rosell, Chelsea i Barça. Money, money, money. pela que ve, pela que va, pela que defraudo... embolica que fa fort...
Ens despertàvem ahir al mati amb la imputació de l'expresident del Barça Sandro Rosell i el Barça  com a subjecte jurídic pel cas Neymar. El jutge Pablo Ruz ha decidit que Rosell declari el 13 de juny al jutjat per un suposat frau a Hisenda de 9 milions respecte el fitxatge de neymar pel Barça, que just fa un any es va fer oficial. 
Fa 5 mesos, Rosell anunciava que si el jutge Ruz tenia alguna cosa que dir sobre el cas Neymar que ho digui i el citi. Dos dies després però, el segur president Rosell que aparentava innocència, dimitia, aparentant culpabilitat, ja veurem si volguda o no.
Ara es veu perquè va plegar Sandro. Si, hi ha quelcom que Rosell ens va amagar. 9 M € ens va amagar al soci i a Hisenda. Rosell va plegar perquè ja no sabia com dissimular l'error, repeteixo volgut, premeditat o no.
I de Rosell a Neymar i de Cesc al Chelsea i Piqué. A la tarda TVE va captar una imatge amb so de Gerard Piqué explicant a Vicente Del Bosque que el fitxatge de Cesc pel Chelsea era un fet. La resposta del Marquès va ser com és ell, un bon jan: "Pobre Bartomeu". 
En principi Cesc tornaria per 33 M + variables a Londres. Tant de bo perquè 33 kilos pel Barça és el somni més onanista de Javier Faus, vicepresident econòmic que traurà molt més que el rendiment del d'Arenys ha valgut. i amés es convertirà en la segona venda més cara després de la de Luís Figo al Madrid.
La fama costa. I a Can Barça a part de suor es paga amb una bona pastarada. És el preu de la Fama i del Triomf: del jutge, d'Hisenda, de Cesc i del Barça que farà un bon negoci. Increïble però cert. 

PostData: Avui a les 22:00 a la Fonteta de València, València - Barça, primer partit semis de l'ACB. Des de les 19:00 a Rac1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada