dimarts, 17 de juny del 2014

Leo Armando Messidona

Leo Messi va ser el millor jugador de l'Argentina - Bòsnia, el debut mundialista de l'albiceleste a Brasil 2014. Va fer un bon partit. Lluny del seu millor moment de forma, que ja fa mesos que va perdre.
No ho sé, potser és pel debut i ja es es veurà la seva evolució, però tinc la mosca al nas amb l'argentí. I no només pel què va fer al Mundial, sinó pel què ha fet aquesta temporada al Barça. Una temporada on els afers extraesportius han pesat més que el seu futbol, que ha deixat molt que deistjar, per molt que hagi marcat 41 gols.
Messi està en declivi. És una evidència. I espero que no s'hagi reservat amb el Barça per brillar en el Mundial i dur Argentina a alçar la Copa. Sino m'emprenyaria molt.
Des que Messi va començar a brillar se l'ha volgut sempre equiparar amb Diego Armando Maradona, la llegenda,. el mite futbolístic albiceleste que per més inri i bogeria té una religió per ell solet. Les comparacions són odioses i inevitables. Fins ara la comparació només es podria fer a nivell futbolístic ja que a nivell personal, la diferència entre els dos D10s era abismal. Fins ara.
Ultimament a Messi li ha començat a rebrotar un entorn que comença a ser fins i tot més nociu que la camarilla que es va muntar el seu dia Diego a Barcelona. Maradona se'l va relacionar amb màfies, drogues i un entorn on tothom tallava el bacallà menys ell. 
Amb Messi, traeint drogues comença a passar alguna cosa semblant. Messi ha de jugar per decret perquè sino s'emprenya. messi demana gent del seu entorn per ser feliç. Ara el nom que son acm a fitxatge dle Barça és Gonzalo Higuaín, amic de Leo i argentí. Recordem que Andoni Zubizarreta i Messi no es parlen perquè el secretari tècnic blaugrana es va petar a Pinto.
I ara a sobre es fica enmig son pare. Discretamet o no tant Jorge Messi, manega els fils de Leo Messi i sent amo de tot el que no és el futbol Messi, està implicat en afers de frau en amistosos, o en fraus amb hisenda.
A part de tot això, papa Messi ha relacionat indirectament el que li passa a Leo Messi amb el procés independentista a Catalunya. Una solemne bajanada on han sucat pa des de Madrid.
En fí, que Messi farà el que farà al Mundial. El culé es debat si Argentina ha de guanyar el Mundial per fer content a Messi i pensar que pot tornar a ser el que va ser Leo, o que Argentina faci el ridícul per acabar de cremar a Leo i un cicle acabat.
Maradona i Messi. Dos mites, un sol país. Massa coses en comú. Malauradament. Perquè si Maradona fos només la meitat de bona persona que bon futbolista va ser, no hi hauria aquest debat. Leo Armando Maradona, una explosiva combinació.

PostMundial 1: Alemanya va derrotar 4-0 a Portugal amb Hat trick del jugador del Bayern de munich Thomas Müller, en el partit més interessant de la jornada al Mundial Brasil 2014

PostMundial 2: Cesc Fàbregas Mourinheja. En roda de premsa Cesc es va negar a respondre una pregunta del periodista de Rac1 Jordi Costa en català i va dir que Mourinho el va enamorar de seguida per tal que el migcentre català fitxés pel Chelsea.

PostData 1: El Barça ha fet oficial el fitxatge del croat del Sevilla Ivan Rakitic que substituirà a Cesc Fàbregas

PostData 2: Michael Schumacher surt del coma que patia després de l'accident que va patir esquiant a França a finals d'any. Ara comença un llarg procés de recuperació del 7 cops campió del món de F1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada