dijous, 5 de juny del 2014

La Fonteta Blaugrana

El Barça va esprémer la primera taronja del Play Off de semis a l'ACB i va conquistar la Fonteta de València. Va ser un Barça que va fer un bon bàsquet, sobretot a la segona part, on es va desenganxar d'un València que va combatre amb la parella Victor Lucic i Serhiy Lishchuk líder i referent de l'equip taronja. Però a aquesta taronja va costar treure-li suc. I és que per alguna cosa aquest València Bàsquet va acabar segon de la fase regular, per davant del barcelona
Per part blaugrana, sense un Navarro especialment encertat als primers instants , van ser ante Ante Tomic i Joey Dorsey que ultimament excel·leix sembla que per fí ha entès el que volia d'ell Xavi Pascual qui van tirar del carro. 
El Barça va arribar a gaudir d'un aventatge de fins a 13 punts, a finals del tercer període. Una altra clau de la primera victòria del Play Off de semis va ser que l'equip va saber carregar molt bé el rebot.
A l'últim quart, el Barça de mica en mica va anar mermat les esperances del València i d'uns jugadors que van deixar de creure en la remuntada, anant-se cada cop més de l'electrònic. A base d'una gran defensa i l'aparició fugaç de la Bomba van rubricar un atractiu partit a nivell tàctic i de joc. Al final, un +19 pel Barça, amb tot meraixement, però amb un resultat un pèl excessiu pels mèrits del València.
El Barça va extreure el suc de la taronja, i en va treure més del que es mereixia. Però el fet és el fet. El Barça conquereix la Fonteta en el primer partit del Play Off de semis. Ahir València 58 - Barça 77: la Fonteta blaugrana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada