diumenge, 8 de juny del 2014

... i del Mundial ja en parlarem

Com que ja tindrem temps de parlar de futbol a partir de dimecres, permeteu-me que en aquest resum del cap de setmana, passem rapidament per l'actualitat futbolística. Us hem d'explicar que s'ha acabat la Segona divisió i el Sabadell i el Girona s'hi mantenen. I el Barça B repeteix la millor classificació de la història en acabar tercer. A Segona B, Llagostera, Nàstic i Hospitalet jugaran la última eliminatòria d'ascens a Segona A. El Llagostera, remuntant un 2-0 en contra l'eliminatòria amb l'Avilés, jugarà la última eliminatòria amb el Nàstic per pujar a Segona A. Per tant sigui Tarragona o Llagostera tindrem un equip nou a Segona A. Tindrem 4 equips a la categoria de plata. A Can Barça, Cesc marxa al Chelsea i el sevillista Ivan Rakitic serà jugador blaugrana. A més s'ha conegut la renovació de Javier Mascherano fins al 2018. La selecció espanyola per cert va derrotar a El Salvador al partit previ a l'inici del Mundial, entre altres amistosos.
En bàsquet, dos fronts. Aquí, el Barça de bàsquet ha posat el 0-2 a l'eliminatòria de semis de l'ACB amb el València en vèncer també dissabte el partit a la Fonteta, amb un bàsquet in extremis d'Ante Tomic després d'agafar un portentós rebot. Quelcom similar ha fet el Madrid amb l'Unicaja. Dimarts tercer partit al Palau en busca de la final. A Amèrica ja ha començat la gran final de l'NBA entre Miami i San Antonio. De moment 1-1.
L'actualitat esportiva ens porta també al Canadà al GP de F1 on sorpresa. No ha guanyat un Mercedes. De fet Lewis Hamilton es va haver de retirar i Nico Rosberg es va veure superat pel guanyador, l'australià de Red Bull, Daniel Ricciardo. La imatge del GP és l'espectacular trompada de Felipe Massa que es va endú per davant a Checo Pérez.a la última volta.
I a París, a a final de Roland Garros, el Grand Slam tennístic a terra batuda, el Mosqueter Rafael Nadal, el Rei de París va guanyar el seu 9è títol, en derrotar al serbi Novak Djokovic. Així doncs, el manacorí amté el número 1 mundial. A la final femenina, Maria Sharapova va guanyar a la rumanesa Simona Halep. A la final de dobles, la parella catalana Marcel Granollers - Marc López van perdre amb els francesos Julian Benneteau - Edouard Roger-Vasselin
Finalment en futbol sala, l'Inter Movistar s'avança 2-0 al Pozo Murcia al Play Off de la final de Lliga, després de la doble victòria al cap de setmana.
Bàsquet, F1, tennis, NBA... un altre cap de setmana esportiu fantàstic. I del Mundial de futbol ja en parlarem

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada