dijous, 19 de juny del 2014

La Coronació de l'ACB


Carta oberta a Joan Carles I

Exrei a seques (no em demani un admirat o estimat perquè mentiria)

Ja que a partir d'avui és lliure i no té l'obligació de conduïr a tot el poble espanyol a prendre pel sac, el convido a una activitat més divertida i menys polèmica que matar elefants o anar de llit en llit de princeses bavareses.
Aquesta nit, després de la coronació del seu fill Felip en rei (Felip VI, mare de Déu quina por aquest nom de Felip pels catalans) i la seva dona Letícia, es produirà una altra coronació a la Capital del Reyno: la Coronació de l'ACB en forma de final.
Avui al Palacio de la Comunidad, un Madrid - Barça, per variar decidirà en un màxim de 5 partits qui guanyarà la Lliga ACB.
El gran favorit per alçar-se amb el títol és el conjunt blanc. Sens dubte. Aquets any, madridistes i barcelonistes s'han trobat en totes les competicions i en totes han guanyat els castellans: Finals de Copa, Supercopa, semis Eurolliga i dos partits a l'ACB amb balanç 1-1.
Certament el Madrid és un equip vulnerable i pot perdre. És un gran equip amb grans figures com Rudy, Mirotic, l'incombustible Felipe Reyes o el Chacho Rodríguez, però sap el que és perdre partits i es pot guanyar. Però és que el Barça és un equip molt volàtil, és inconstant i és un equip molt irregular. Depèn massa de les estrelles com Navarro o ara mateix Joey Dorsey. Només fa falta que revisei les semis amb el València i l'últim frame del partit on la Verge es va aparèixer en forma de Marcelinho Huertas per donar el bàsquet que va donar l'accés a la final al conjunt blaugrana.
En un partit, el Barça pot guanyar al Madrid, però no en una sèrie. Per constància i regularitat. Crec però que la fnal no es decidirà amb un 3-0, però tampoc penso que el Barça assalti Madrid.
La revolució a Can Barça ha de començar tant bon punt acabi la final i s'hagi alçat la Lliga (sigui qui sigui que ho faci)
En tot cas, campetxano excoronat, vingui a veure el bàsquet, la final de l'ACB i veurà com s'ho passarà tant bé com quan ensenya al seu nét Froilán a fer boles de billar amb el marfil del Dumbo que s'haurà carregat a Botswana.
Avui, comença la Coronació de l'ACB. A les 21:30, des de les 19:00 a Rac1, primer partit de la final Madrid - Barça.
Allà l'espero (o no)

Firmat.

Un republicà

PostMundial: Espanya va perdre amb Xile (2-0) en la segona jornada dle grup B del Mundial i queda eliminada a la primera fase. La primera gran sorpresa de Brasil 2014. La Campiona del món al carrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada