dilluns, 16 de juny del 2014

Sorpreses al Mundial i espectacle a casa

Les sorpreses han començat molt d'hora al Mundial Brasil 2014. Divendres al vespre, la campiona del món, la selecció espanyola va rebre una maneta davant d'Holanda, en l'estrena de la seva defensa de la corona. Els mals del Barça s'evidencien, clar, a la selecció. A més Uruguai, gran sensació fa 4 anys, va caure davant Costa Rica. Un altre resultat destacat és la victòria d'Itàlia amb Anglaterra. L'Argentina de Messi va derrotar a Bòsnia. La polèmica del Mundial, una més, va ser en el segon gol de França contra Honduras, amb un gol fantasma, que l'ull de falcó i la tecnologia van decidir validar-lo tot i que per les imatges no sembla gol.
La Roja ho té molt complicada per passar a la següent ronda, pel tema dels average. No només ha de guanyar dimecres a Xile i dilluns a Austràlia sinó a més ho ha de fer per golejada. i fins i tot i així no ho assegura.
Més futbol, a l'altre banda de l'Atlàntic. A casa nostra, el Leganés va guanyar al L'Hospitalet i el Nàstic va derrotar al Llagostera a l'anada de l'eliminatòria final d'ascens a Segona A. Diumenge que ve la tornada.
En bàsquet, el Barça va obrar el miracle contra el València i amb un bàsquet final sobre la botzina d'un imperial Marcelinho Huertas va sumar el tercer punt de l'eliminatòria de semis ACB. Una històrica classificació on els catalans han sumat els 3 punts fora de casa. Dijous començarà la final amb el Madrid. A Amèrica, San Antonio ha guanyat aquesta nit l'NBA en derrotar a Miami per un global de 4-1. La gran estrella dels texans Tim Duncan es retira amb 38 anys i un altre anell de campió
I en motos, no podia ser d'una altra manera. Al Circuït de Catalunya, a la setena prova del mundial vam gaudir de la millor prova del Campionat de Motociclisme. A més es va coronar amb un triplet de victòries catalanes. Un triplet i un doblet. Triplet amb Àlex Màrquez a Moto3, Tito Rabat, a Moto2 amb Maverick Viñales segon a, i Marc Màrquez amb una grandíssim duel amb els tres altres fantàstics, Rossi, Lorenzo i Pedrosa a MotoGP. A més a Cal Marquez doble alegria amb els triomfs dels 2 germans de Cervera. Un espectacle grandiós a la millor cursa de l'any.
I l'Inter Movistar va guanyar la Lliga de futbol sala en derrotar de nou al Pozo Múrcia i suma el tercer punt.
Sorpreses al Brasil i espectacle a Catalunya. Un nou gran cap de setmana al món de l'esport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada