dimarts, 24 de juny del 2014

Coca ACB

Amb el regust de la coca encara, o alguns encara amb la menja a la gola a mig païr, la Festivitat de Sant Joan té avui, un colofó final en forma de final ACB al Palau Blaugrana. Avui a les 19:15, a Rac1 la Lliga es comença a decidir a casa del Barcelona. Mínim, la final de bàsquet es decidirà en dos partits. Barça i Madrid, arriben a la cita del palau, al tercer partit del Plly Off amb empat a 1 a l'eliminatòria, i amb sensacions diverses, depenent de quin cantó de la moneda mires la final.
Si ens refiem de com va anar el primer partit, el soci culé ha de ser optimista i pensar perquè no guanyar dos cops al Madrid a casa. Total, si ja van guanyar  un partit a casa del Madrid. Si ho mirem a l'òptica  del segon partit, el Madrid va dominar clarament al Barcelona i a la mínima que apreten s'acaba la història. El Madrid és més regular que aqust Barça volàtil i inestable.
La realitat però és que poc importa el passat més recent i l'1-1 en què arriba aquesta eliminatòria que avui Sant Joan gastarà una nova traca. Amb l'importantíssim facor Palau a favor, almenys fins dijous, el Barça sortirà molt motivat de cara a destronar el Madrid i aprofitar l'aventatge del factor camp recuperat des del primer partit a la capital del reyno.
El Madrid però ja sap que és guanyar al Palau Blaugrana. Hi enten poc de pressió i de xiulades. S'han trobat tants cops que al final qui la foti més cops a dins decidirà el guanyador. El públic és un factor important però no decisiu.
Tot esperant que Navarro estigui bé i que sigui secundat per algun altre dels seus companys, un Madrid més compacte i més d'equip, amb homes com Chacho, Rudy, Mirotic o l'imponent Salah Mejri, voldrà assaltar al Palau.
L'espectacle de les finals ACB es traslladen a Barcelona, en dia festiu, dia de petards i coca. Sant Joan amb ACB, la millor combinació per cmençar l'estiu. Aquesta tarda tercer partit Play Off final ACB al Palau. Barça - Madrid. Sant Joan, dia de coques: de llardons, de fruita i avui d'ACB. Bon profit

PostMundial: La selecció espanyola marxa de Brasil 2014 amb una victòria contra Austràlia i amb la sensació que la renovació de l'equip nacional serà al mateix nivell de brutalitat que al Barça. Casillas, Villa Xavi i Xabi Alonso pinta que diran adeu a la Roja. Ja veurem si també Vicente Del Bosque

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada