dilluns, 23 de juny del 2014

Petards de plata

Sant Joan es va avançar dissabte, en un petit poble del Gironès. Els petards i la festa es van avançar a la Plaça Catalunya d'aquest poblet que ha viscut 6 ascensos en 10 anys: de Territorial a la categoria de plata. I és que el Llagostera és nou equip de Segona A en derrotar al Nàstic 3-1 al partit de tornada del PlayOff final. A la pròrroga, amb 2-1 i després d'un partidàs de futbol, Nuhaa va fer el gol més important de la seva carrera: el que va donar l'ascens a Segona A. L'endemà el L'Hospitalet va perdre amb el Leganés la seva eliminatòria. Per tant l'any que ve tindrem equips catalans a la divisió de plata del futbol espanyol: Barça B, Sabadell, Girona i Llagostera.
Les noies del Barça van guanyar la Copa de la Reina de futbol a Ceuta als penals i completen una gran temporada on, també han guanyat la Lliga i han arribat als quarts de final de la Champions on van caure amb el campió Wofsburg. Moltes felicitats a Llagostera i les fèmines blaugranes per l'èxit del cap de setmana. Per cert el Còrdova del tècnic català Albert Ferrer és el tercer equip que puja a Primera després de derrotar al Las Palmas al Play Off final. Ahir a Canàries, es va viure un esparpent  El partit es va suspendre a falta d'un minut pel final i 1-1 (amb els andalusos a Primera) per invasió de públic al camp i una batalla campal. 
Del cap de setmana mundialista, destaquem l'eliminació d'Anglaterra després de la derrota d'Itàilia amb Costa Rica, combinada amb la derrota anglesa dijous amb Uruguai; la golejada de França a Suïssa (5-2); el golàs de Leo Messi en l'ultim minut per donar la victòria a l'Argentina davant Iran; l'empat a 2 entre Alemanya i Ghana, en un altre duel fratricida dels germans Boateng (un a cada bàndol).
En bàsquet, el Madrid va igualar a 1 el Play Off final pel títol de l'ACB en derrotar al Barça, dissabte a Madrid en un duel sempre dominat pels blancs des del salt inicial que van marxar ràpidament de l'electrònic.
I va saltar la sorpresa al GP d'Àustria de F1, prova que torna al calendari mundialista 11 anys després. Va haver doblet a les dues primeres places de la pole position, però no van ser ni pels Mercedes ni pels Red Bull, que corrien literalment a casa, al Red Bull Ring. Els Williams, amb motor Mercedes, de Felipe Massa i el finlandès Valtteri Bottas van ocupar les dos places de privilegi a l'arrencada del GP. A la cursa, va passar el de sempre. Doblet de Mercedes amb Nico Rosberg primer i Lewis Hamilton segon. Desastre a Red Bull. Sebastian Vettel, el campió del món es va retirar. 
I així hem viscut un nou cap de setmana previ a Sant Joan on els petards s'han avançat a Llagostera per celebrar l'èxit d'un poblet de 7.000 habitants que ja és de plata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada