dimecres, 25 de juny del 2014

3, 2-1... Equip

Victòria del Barça en el tercer partit del Play off final ACB. En conseqüència, els catalans s'avancen 2-1, amb factor pista a favor i amb el primer match ball per conquerir l'ACB.
Per entendre què va fer el Barça per guanyar fent un recital, ens hem de basar en el que no ha fet durant tota la temporada: joc d'equip. El Barça va ser un equip. Tot en un per un repte. Aquí ja no va destacar ni navarro, ni Nachbar ni Dorsey. L'equip es va conjurar per fer del Palau un mur inexpugnable. I el Madrid s'hi va fotre de cap.
Sumeu-li que a més ahir el Barça la veia com una piscina. Anotant 52 punts a la primera part, amb un 57% en triples. (16/28, rècord de la història de la competició en els Play off final)
El Barça va fer un partit perfecte en el moment que se'l necessitava que el fes. Un partit rodó. Una victòria d'equip. 104 punts de valoració total, 6 jugadors passant dels 10 punts. Una victòria coral, amb tota una afició al darrere empenyent com pocs. El Palau de les grans ocasions. El factor Palau va actuar en la millor consonància per sumar el 2 punt de l'eliminatòria.
Equip, i constància. El que se li reclama sempre a aquest irregular Barça el vam trobar ahir. Amb el 31-20 del final del primer quart, els catalans van seguir apretant l'accelerador i no es va deixar anar fins al final dle partit, amb un +22 de renda màxima
La festa de Sant Joan es va acabar al Palau Blaugrana amb una exhibició de bàsquet. Una exhibició del Barça a la final de l'ACB. 2-1 i dijous sant tornem-hi. Primer match ball, a casa. LA Lliga es pot aixecar a casa i acabar amb l'hegemonia estatal dels merengues aquest curs.
Això es farà si aquest Barça torna a ser un equip com ahir. 1,2,3... Equip

PostMundial: La jornada d'ahir del Mundial Brasil 2014 ens deixa l'eliminació d'Itàlia, que se suma a la d'Anglaterra. En el grup de la mort, Costa Rica i Uruguai segueixen endavant carregant-se als cocos. L'eliminació italiana ha significat la dimissió dels seleccionador Cesare Prandelli. La imatge però és la mossegada que va donar Luis Suarez a Giorgio Chiellini