dimarts, 1 de juliol del 2014

Els Trons fan por

Com que se m'acaben els adjectius per definir a Marc Màrquez avui parlaré de números. Al GP d'Holanda de dissabte, es va doctorar a la Catedral. En unes dantesques condicions amb canvi de moto inclòs per la pluja, amb una minirelliscada, una remuntada de 4 segons respecte Andrea Dovizioso i marxant-se de nou de tots es va alçar amb el 8/8 de la temporada.
I aquí comença les estadístiques. El Tro de cervera iguala el rècord de victòries consecutives de Giacomo Agostino el 10ç971. Li queden 2 per igualar el rècord absolut de 10 que té el propi Agostino a l'any 68, 69 i 70, i de Mick Doohan al 1997. Encara li queda lluny el rècord de 20 victòries successives d'Agostino entre la 68 i la 69.
Algú té dubtes que aquest animal de la moto, aquest bèstia de les dues rodes que sempre somriu, no pot fer el que va fer el 15 vegades campió del mómn.
Molts consideren que Valentino Rossi està al mateix nivell o superior que Giacomo Agostino. Doncs, senyors, Marc Màrquez ha superat el doctpr amb només dos anys a la categoria reina. Estadísticament parlant. No en nombre de títols, basicament perquè Marc només porta dos anys a MotoGP, però si en aquest rànquing de victòries.
Marc és una llegenda dle motociclisma, amb només 20 fastigosos anys. I el millor encara ha d'arribar. Amb ell i pel seu germà petit Àlex que a Moto3 s'ha destapat i comença a fer de les seves. Ja porta dos victòries consecutives (Catalunya i Holanda) i amenaça la general del Mundial.
El Tro fa por. El del cel, i sobretot el de la Moto. El Marc, el nen del somriure etern i el de la moto més ràpida. Valentino Rossi ja ha cedit el tro al cerverí. Ho fa lluitant com sempre. Rossi no ha dit la seva últiam paraula. I és que el Dottore ha tornat. Però per desgrat d'ell, ha coïncidit en la trajectòria del Tro.
Un tro que tardarà molt a marxar. I quan marxi vindrà un tronet petit que ja comença a ser gran. Màrquez fa por. Els Marquez fan por. El Tro fa por. Els Trons fan por. I a dues rodes ens fan xalar de valent.

PostMundial: França, que va guanyar a Nigèria i Alemanya que va derrotar a Algèria a la pròrroga ja són als quarts de final del Mundial. Avui sabrem els dos últms classificats per la següent ronda.

PostData 1: Luis Suàrez sobre la queixalada a Giorgio Chielini: "Me he equivocado. No volverá a ocurrir". Com el Rei. Credibilitat com la del Rei: nuŀla. Ara jo sóc massoca i el vull a Can Barça. Ja portaré alls al Camp Nou.

PostData 2: Avui es presenta a Can Barça, Ivan Rakitic, el jugador croat, que com els seus companys lluirà a la màniga de la samarreta, el logo de Beko, l'empresa turca d'electrodomèstics nou patrocinador del club

PostData 3: Manresa obra de nou el miracle. L'equip de bàsquet compleix els requisits per jugar l'any que ve l'ACB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada