divendres, 13 de juny del 2014

El Tro arriba a casa

Les motos tornen a casa. Aquest cap de setmana, el Mundial de Motociclisme aterra a casa nostra, al Circuït de Catalunya. Un any més, els aficionats a les dues rodes del nostre país ompliran les grades del Circuït a vessar per animar als grans protagonistes del Mundial: els catalans.
Catalunya fot pudor a benzina. Els aficionats són entesos i saben de què va el tema. I històricament Catalunya ha vibrat amb les dues rodes on han sorgit grans campions.
Els Espargarins, la Penya que dóna suport als germans Espargaró, els aficionats als Germans Márquez,. als de Tito Rabat, els de Maverick Viñales... tots estaran al circuït de casa, per animar als de casa a sumar una nova victòria.
Serà la setena prova del Mundial, i la possibilitat d'aquest animal, tarat, que ve de Cervera, anomenat Marc Marquez, el Tro, de fer el 7/7 en victòries. No hi haurà victòria més il·lusionant que la de casa, amb tota la gent a favor. I al darrere, l'emoció la tindrem segurament en veure en quina posició queden després una gran batalla com sempre, els altres fantàstics: Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa i Valentino Rossi.
Aquest serà el plat fort d'un menú que començarà a les 11:00 amb la cursa de Moto3, on els catalans es volen reïvindicar en una categoria dominada per l'australià Jack Miller i l'italià Romano fenatti. El sotscampió mundial Àlex Rins es vol treure l'espineta a Catalunya i vol sumar la primera victòria a casa seva. I el petit dels Màrquez, Àlex, vol seguir fent-se un nom on és la gran revelació de l'any. També estarem pendents del cosí de Maverick Viñales, Isaac.
A Moto2, el líder Tito Rabat es vol fer fort a casa i consolidar el liderat. Per la seva part Maverick Viñales vol apretar la classificació de la categoria i sumar la victòria després del GP de les Amèriques.
Sigui com sigui, els catalans donaran espectacle al Circuït de casa. Preparem-nos per girar a 200 revolucions amb la senyera al coll i als Segadors sonant a cop de bugia.
Aquest diumenge a les 10:00 a Rac1, especial GP de Catalunya de motociclisme. L'espectacle de les 2 rodes arriba a casa nostra.

PostMundial: Victòria del Brasil (3-1) davant Croàcia en el partit inaugural del Mundial de futbol del país carioca

PostData 1: Sense fer oficial cap xifra, el Barça ha fet oficial el trapàs de Cesc Fàbregas al Chesea. Mentrestant, el Mònaco ha refusat fitxar al lesionat porter Víctor Valdés i l'exporter del Barça de moment no té equip per l'any que ve

PostData 2: El Barça de bàsquet va perdre el quart punt del Play off semifinal amb el València en un partit lamentable, on va arribar a perdre de 23 punts (al final de 18). Desvandada general i xiulada merescuda al Palau Blaugrana. Eliminatòria empatada a 2 i diumenge 5è i decisiu partit a València. El Madrid espera rival, ja que va derrotar a l'Unicaja al quart partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada