dilluns, 9 de juny del 2014

Via ràpida, via Palau

La final Barça - Madrid de bàsquet es pot sentenciar avui mateix. Ambdós parteixen amb un 2-0 a favor en els Play Off semis ACB. Qui aparentment ho té més senzill, i per classificació poca gent pensava que passaria això avui, és el Barça. Juga a casa, al Palau Blaugrana, amb un 2-0 a favor que arrossega de La Fonteta de València. Amb un joc basat en el control del rebot (en els dos partits de l'eliminatòria n'ha caçat 88 defensius) i el joc a la contra. Amb un Ante Tomic i un Joey Dorsey assumint el paper de Navarro que fa pinta que no gira rodó. 
A les files taronges, Justin Doellman, futurible per no dir ja segur, nou fitxatge del Barça, és el líder d'un València que ha anat de menys a més. Si al primer round, el Barça va ser superior al segon període, al segon partit de dissaabte, el València va vendre molt cara la seva pell de taronja i va haver d'parèixer Ante Tomic per salvar al Barça de l'1-1 amb un rebot portentós.
Avui, el Palau pot ser decisiu per portar al seu equip a la final ACB. És el Palau que tira del carro quan l'equip està just de forces. El factor casa és més decisiu en aquest Barça actual més decisiu que mai.
El mateix temps, a Màlaga, el Madrid viatja amb un 2-0 a favor de casa. La diferència amb el Barcelona és que juga a fora, al Martín Carpena, i contra un Unicaja que lli ha posat les coses molt difícils a l'inexpugnable però vulnerable campió de la Lliga Regular. Sense anar més lluny, el primer partit a la capital del Reyno es va decidir a la pròrroga, i diumenge l'emoció es va tornar a fer present al Palacio de Deportes de la Comunidad.
El Madrid no ho tindrà gens fàcil per doblegar als andalusos i s'haurà d'esmerar molt per tal que a partir de diumenge iniciem la sèrie de Clàssics per dirimir el campió de la Lliga ACB.
Avui a les 20:15, agafem la via ràpida de cara la final ACB. Busquem un 3-0 al Palau

PostData: Luís Enrique, el tècnic del Barça de futbol, ha hagut de ser intervngut d'urgència d'una apendicitis. Res greu. Ara. Déu n'hi Dó, el currículum del Barça com a institució amb els metges i amb tot tipús de malalties és acollonant. Que el pròxim hospital que es faci a Les Corts porti el nom de Joan Gamper

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada