diumenge, 1 de juny del 2014

Emocions PreMundial

Si el futbol és l'opi del poble, aquest cap de setmana poc opi heu pogut disfrutar. En tot cas, a Galícia, l'opi ha portat a l'èxtasi amb l'ascens matemàtic a Primera del Deportivo, un any després del descens a l'infern. Els corunyesos se sumen així a l'Eibar.
El futbol no deixa de sorprendren's. Durant dissabte, un cop el seleccionador Vicente Del Bosque va donar la llista de seleccionats pel Mundial, a Twitter, el Trending Topic era "#DelBoqueVeteYa". El seleccionador que els hi va donar tot, ara se'l volen carregar els aficionats
Sense futbol, les emocions poliesportives han saciat la manca de la pilota sobre la gespa, a l'espera del Mundial de Brasil que arrenca en 10 dies. El Barça de bàsquet va sumar el segon punt del Play Off de quarts de final en derrotar al Baskònia a Vitòria. Els blaugranes ja són a les semis de l'ACB.
I de Vitòria a Colònia, on l'handbol blaugrana ens ha mostrat una inexplicable imatge. Guanyava de 6 al Flensburg a falta de 8 minuts a les semis de la Champions però es va deixar remuntar fins a arribar a la pròrroga i als penals on va caure davant el nou campió d'Europa, ja que sorprenentment el tapat Flensburg també es va carregar el Kiel a la final.
Les emocions es traslladen per partida doble a Itàlia. Dues rodes, de bicicleta, i de motos han paralitzat el país transalpí. La lluita dels colombians, Nairo Quintana i Rigoberto Urán per la Maglia Rosa del Giro es decanta finalment pel primer.
A Mugello, doble protagonisme català al GP de Motociclisme. Marc Márquez per variar s'exhibeix i guanya a Moto GP per davant de Valentino Rossi. A Moto2 triomf de Tito Rabat. I a Moto3 victòria de l'italià Romano Fenati
A Roland Garros, s'ha complert la primera setmana amb tots els favorits encara vius.
I a la Piscines Picornell, l'Atlètic Barceloneta va guanyar al Radnicki serbi a la final de la Champions de Waterpolo. Els mariners van emular al Catalunya com a únic equip català en ser campió d'Europa, en un any històric pel waterpolo del país ja que les fèmines del Sabadell també són les vigents campiones d'Europa
En Futbol Sala, dissabte el Barça va perdre el segon partit del Play Off de semis de Lliga a Múrcia i diumenge tres quarts del mateix. En conseqüència, l'Inter Movistar que es va carregar al Marfil Santa Coloma per la via ràpida jugarà amb el conjunt murcià la final.
Com veieu, poc futbol, però moltes emocions abans del Mundial: emocions PreMundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada