divendres, 20 de juny del 2014

3R en blau i grana

Des de petit, ens han volgut inculcar que és molt important el reciclatge per cuidar del medi ambient i l'ecologia. Recordeu allò de les 3R (Reduir-reciclar-reutilitzar)? Doncs a Can Barça sembla que s'estan posant el dia amb les 3R (reciclar-renovar-revolució). Això si. Com sempre, a la casa blaugrana van un any tard, per variar.
Més que renovació però a Can Barça sembla que hi ha una diàspora. Al Camp Nou ho fem tot "a lo grande, grande" que diria Gay de Liébana (el real i el de Crackòvia).
Luís Enrique és el gran reciclador, renovador i revolucionador del Barcelonisme. Ell ha agafat una bossa gegant d'escombraries, ha agafat i agafarà encara més allò que vol reciclar i renovar i ho tirarà a la bassa de la retirada (Puyol), de l'espantada (Valdés), de Qatar) (Xavi) o Londres (Cesc) i ves a saber (Alexis? Pedro?, Alves?). En la seva renovació, la gran diàspora del barcelonisme hi entren Marc André Ter Stegen i Claudio Bravo com a porters (m'agradaria saber si Luís Enrique també reciclarà a Jordi Masp, el porter del fílial que té fitxa del primer equip i que pinta que farà un Oier, és a dir, cobrar sense fer res, el somni americà, vaja), Ivan Rakitic, Gerard Deulofeu i Rafinha (via cessió). Es busca un davanter per reforçar l'equip. Marco Reus, Arturo Vidal...? Qui serà
La gran tasca de Luís Enrique però serà la de retornar la il·lusió al culé. Amb el seu discurs ja ha començat, però el que compta serà el seu futbol. El culé és exigent i ell sap més que ningú que no en deixa passar ni una.
Amb la selecció espanyola eliminada del mundial, el barcelonisme ja gira en mode temporada 2014-2015. Brasil 2014 ja no és un substitutiu. Les decisions s'han de prendre ja. El culé vol carnassa per renovar la il·lusió i tornar a creure que el seu Barça torna a ser el millor equip del món.
Les 3R (Reciclar-Renovar-Revolucionar), les 3 Claus, per reil·lusionar, per recuperar el pols al Barça i de pas a la selecció espanyola, que diuen que des de Madrid que ja no és la mateixa perquè el Barça no ha estat el mateix. No deuen recordar que els campions d'Europa Ramos i Casillas i els de Lliga Koke i Diego Costa també són de la selecció.
A la Capital del Reyno també caldria 3R per tornar-los la cordura a la Central Lechera (Reduir-Reciclar-Retranquilitzar-se).

PostMundial: Uruguai va guanyar a Anglaterra en la segona jornada del Grup D del Mundial, en el matx més interessant de la jornada

PostData: El Barça de bàsquet suma el primer punt de la final ACB a domicili, a casa del Madrid. Demà segon partit al Palacio de la Comunidad. La curiositat és que en el minut 5 de partit i amb 5-12 a favor del Barça se'n va anar la llum del pavelló

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada