divendres, 30 de maig del 2014

Olor de Colònia

Mentre el madridisme celebra encara la consecució de la Decima, el barcelonisme estarà molt pendent demà del què passi a Alemanya, com cada any des de fa 4 per aquestes dates

Ja fa 4 anys que l'handbol blaugrana viu una història d'amor-odi amb la ciutat de Colònia, ciutat que acull ja de forma permanent la F4 de la Champions. Cada any hi són i aquest any no és tampoc una excepció.
Els de Xavi Pascual "Pasqui" s'enfrontaran en la segona semifinal, a les 18:00 des de les 17:30 a Rac1 al Flensburg alemany en busca d'una nova final amb l'opció de buscar la Novena Copa d'Europa de la secció, la segona en format F4. Per optar a aquesta final haurà de derrotar al Flensburg, equip que derrotà al Vardar macedoni pel número de gols encaixats en l'anada després de quedar empatats a 40 en l'acumulat dels dos partits de quarts. 
I el todopoderos Barça a la Lliga, arriva a Europa després d'una nova nit màgica al Palau on van eliminar al Rhein Neckar Lowen. Seran (tantdebò) els dos últims partits de l'extrem Juanín García amb la samarreta del Barça.
Del Flensburg destacar l'exblaugrana Mattias Andersson o els daneses Anders Eggert, màxim goleador de l'equip amb 65 gols, Michael Knudsen o Thomas Mogesen.
En l'altra semifinal el Kiel jugarà amb el Veszprem hongarès amb la exllegenda del Dream Team de Valero Rivera Antonio Carlos Ortega a la banqueta
Aquest dissabte comença la final, l'altra final. La de l'handbol, la del Barça, la que importa al culé. La que fa olor de Colònia. Olor de resina i de campió d'Europa.

PostData: Victòria patida del Barça de bàsquet davant el Baskònia al Palau en el primer partit del Play Off de quarts de la Lliga ACB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada