dimarts, 28 de maig del 2013

Punt de semis

Ara que ha començat el Roland Garros de tennis a París, podem fer un paral.lelisme entre l'esport de la raqueta i l'eliminatòria entre el Barça i el Bilbao de quarts de final de la Lliga ACB de bàsquet.
Estem al tercer set del partit. Un set per cada jugador. 6-6 al tie-break. Qui anoti el punt passa ronda i elimina al rival. Servei i aventatge pel Barça. Aquest aventatge té un nom: Palau Blaugrana.
Després que el Barça passés per sobre el Bilbo al primer partit dels Play Off i que els bascos es vengessin diumenge passat, l'eliminatòria està 1-1. Avui a les 20:45, es juga el partit final.
Els blaugranes són molt superiors tant en joc com en l'aspecte físic. I si encara aquesta eliminatòria entre Barça i Bilbao està viva és, perquè, en el segon partit, els de Xavi Pascual van llençar el partit a la brossa fins a mitjans tercer període, on en perdre de 20 va reaccionar i per poc gira la truita.
El Barça dels Joan Carles Navarro, Erazem Lorbek (immens diumenge passat) o un Lukas Mavrokefalidis, el nou pivot grec, cada cop més adaptat, intentarà superar al Bilbo de Kostas Vassileiadis, l'estrella, i els catalans Roger Grimau, Àlex Mumbrú i Raül López. Un Bilbo que arriba amb moltes baixes i amb la pell de xai i donant els catalans com a favorit.
El Barça és millor, però alerta que el fet que s'ho jugui tot a una carta, li pot anar en contra. Han de sortir concentrats des del minut 0 i no obrir la porta a la sorpresa, a que els bascos agafin la batuta del matx, s'ho creguin, i que els catalans hagin de remuntar.
Les semis amb el Baskonia de Vitòria passen per fer un partit seriós amb el Bilbo a casa. Jugant com ho fa normalment el Barcelona Regal estarà a semis.
Tercer set. Tie-break. 6-6. Servei pel Barça. Punt de semis. Pilota en joc.

PostData: El Barça d'hoquei patins va guanyar al Liceu de la Corunya, el líder de la Lliga, i es posa a tres punts dels gallecs, a falta de 6 punts per jugar-se. Recordem que els blaugranes, que han renovat al seu tècnic Ricard Muñoz, jugaran aquest cap de setmana, la F4 de la Lliga Europea a Porto

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada