divendres, 17 de maig del 2013

Carta a Sant Imperioso Màrtir

Oració dels colchoneros (i culers) a Sant Imperioso Màrtir segons Sant Jesús (Gil)

I després de molts anys, 14, de vagar errant per la travessia del desert blanc, els colchoneros cansats i assedegats es van aturar. El Profeta Joaquim (Sabina) va demanar el prec per sortir de tal infern.
"Sant Imperioso Màrtir que estàs al cel èquid:
Santificada sigui la teva peülla. Tu que vas ser torturat i maltractat en vida. Tu que vas ser besat als morros pel teu amo humà. Tu que vas ser desllomat i obligat a carregar el teu paquidèrmic senyor per Espanya i Europa. Tu que vas acabar sord pel teu marbellesc patró, mentre et cridava a l'orella el teu nom. I tu, que per contra de la teva voluntat, et van forçar a ser president de l'Atlètic de Madrid, durant un dia, mentre el teu amo malversava fons de la seva alcaldia.
A tu Màrtir dels Màrtirs, els colchoneros (i els culers) us preguem un últim favor: fes-nos sortir d'aquest desert. Feu que l'Atlético guanyi al R. Madrid. Fa 14 anys que estem condemnats a veure com l'etern rival ciutadà se'ns mofa i errar pel desert de les lamentacions.
Avui, us preguem que derroteu a l'enemic blanc a la final de la Copa del Rei (21:30). Deslliureu-nos a tots (colchoneros, culers i blancs) del mal i del Diable Jose Mourinho. Ja està molt afeblit per les crítiques dins i fora del vestuari. Ja té peu i mig a fora, i una victòria del teu Atlético, i a més a l'infern del Santiago Bernabeu, seria el cop definitiu, la raó final perquè Mou deixi de torturar la humanitat i marxi al Chelsea. Satanàs Mou marxaria amb la cua entre cames, amb un trist palmarés i sense l'ansiada Décima.
Bondadós Imperioso, si fas aquest sacrifici et prometem dur-te cada any a Montserrat, 10 quilos de ferratge del bo. I com a sacrifici, deixarem de parlar de Mourinho.
En el nom de Radamel Falcao, Mr Ed i ese caballo que viene de Bonanza, amen"

Dit això, Imperioso va baixar a la Terra i...

PostData: La Penya va caure amb el Madrid, en el retorn de Rudy Fernàndez a Badalona vestit de blanc, en partit de lliga aplaçat al seu dia per la F4 de l'Eurolliga de Londres. D'altra banda Erazem Lorbek amb un triple a l'últim segon va evitar la derrota del Barça a la pista del descendit Lagun Aro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada